![]() |
Special Meeting
Am observat ca toata lumea s'a strans pe acasa, a venit vacanta si zapada o data cu ea... Avand in vedere ca sunt useri noi pe aici si nu ne'am intalnit de ceva timp , cred ca acu e timpu' sa ne cunoastem. Am facut acest poll sa nu fie totul de capul meu. Vineri, ora 19:00 sau sambata, ora 14:00. Sper sa fim mai multi ca anul trecut si sa aruncati mai multa zapada :twisted: :twisted: :twisted: .
|
Re: Special Meeting
Imi e indiferent....oricum am fost si duminica seara ca nush de ce era deschis poligonul :)) si am mutat zapada din 2 masini cate eram s-au mai adunat vreo 10 a fost super tare ;)
|
Totusi zic ca e mai bine seara e mai frumos...nu vezi bordura si dai in ea (asa ca mine) :)) mai palpitant deci vineri seara clar :))
|
eu am votat pt sambata,,, nush daca ajung de vineri..
|
mie mi-e indiferent...numa duminica sa nu fie :)
|
nush...as prefera sambata...datr dat fiind k o sa fie prima data knd particip la o astfel de intalnire oricand e bine :P
|
Salut baieti....am si eu loc sambata ?:).....
|
Toata lumea e binevenita
|
salut ESPinoza,deci ma pot alatura si eu a?:) Mergeam acum 2 zile in spatele tau si ti-am vazut bleeturile tale pe spate......de la alfa....imi plac....:) cat costa?:)
|
Quote:
|
OK!Am sa fac tot posibilul sa ajung!:) Omologate sau .....?
|
eu as fi de parere ca duminica :) nu as vrea sa fiu Gica Contra ...dar incerc sa ajung sambata poate
|
Ia incearca sa nu fii deloc si sa ajungi vineri seara ca e mai frumos...e gata facultatea ce mai faci la Is ??? :)))
|
Quote:
|
Si a mele is tot de iarna...abia le-am pus da vad ca mere...da-o mie putzin si iti arat ca mere....ai CASCO ?? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning