![]() |
audi a6 fatal race...
1 Attachment(s)
:shock: :shock:
|
pacat de masina parea aproape noua , totusi nu inteleg cum de a putut sa ii fuga spatele asa repede
|
ce aiurea ... io nu inteleg s`a lovit de ceva sau cum draq asa aiurea .. k nu mergrea extraordinar de tare si nu a tras brusc de volan
|
eu nu inteleg nimic din filmu' asta .... :roll: :roll: adica fizic , NU vad nimic :)
o fi de la soare care bate in ecran :crazy: |
Din cate scria pe ecran audi avea 190 in crestere deci pe la 200 cu putin inainte de accident ati vazut ca a depasit de dreapta masina aia si apoi a pierdut spatele si s-a infipt in parapetul din stanga. Cred ca a prins nisip sau altceva cand s-a bagat dupa banda 1 pa a 2 a.
P.S. Din propria experienta stiu ca nu trebuie neaparat sa faci miscari bruste ca sa-ti fuga spatele, mie mi-a fugit dupa ce am plecat de la un stop, aveam vreo 50 la ora si treceam peste liniile de tramvai, si fara miscari bruste fara nimik am vazut cum imi pleaca spatele si bine ca aveam viteza mica si am putut sa redresez, ala cu audi nu prea a mai avut ce sa faca. |
mie mi s-a parut ca ar fi o diferenta mica de nivel cand schimba benzile...parca se salta putin masina...si a tras putin de volan...big mistake
masina stock...suspensii moi...nu cred ca avea cine stie ce gume bine ca n-a patit nimic...deh a6 |
Se vede ca a pierdut aderenta pe trecerea de pietoni...
|
pacat de masina :? :(
|
esp off, mana slaba de sofer de duminica probabil si asa s-au dus 40mii euroi...
|
aiurea rau sa vezi cum te duci de fund asa...
aiurea rau... pacat ca putea sa faca ceva frumos cu audi ala... :cry: |
scrie si in film ca audi avea 190km/h and goin up... drumul erea cam denivelat(pt 190)... si la 190 nu jonglezi bandu 1 band 2 ...asa in 2 secunde...k faci pok :lol:
|
eu jonglez cu a mea la 190 si nu fuge spatele .. interesant :D
|
si marmota o ai in portbagaj sau pe scaunu pasagerului?
|
Re:
Quote:
fara suparare dar ... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning