![]() |
Citroën Saxo
2 Attachment(s)
va prezint saxo-ul meu 1.4 80hp m scuzati pt. pozele proaste dar nu am avut nimik la indemana
|
Re: Saxo
nu mi plac finisajele si... parca mergea alt kit
|
bara fata ar fi ok daca ar fi impinsa mai spre capota.. adica fara bordura aia de sus care e aiurea ! in rest pare draguta :)
|
la c te referi cand zici finisaje... la toata masina , recunosc k mai am de lucrat la bara fata care a fost montata la graba, oricum o s revin cu poze de o mai buna calitate pt. a se vedea mai bine :)
|
Sincer nici mie nu imi place bara fata... e prea iesita in afara :) Iar pe spate arata rau golu' acela de la aripa/roata, ai nevoie de flanse si eventual roti mai mari.... bft!
|
pai...parca nu se potriveste spoileru fatza la masina asta...si jantele...??? de serie...pacat.... SPOR LA LUCRU!!! 8)
|
masina asta am vrut sa o cumpar eu. masina nu are exact aceeasi nuanta cu spoilerul fatza/spate si praguri. e saxo 1.4 vts. masina arata mult mai bine cu barile stock, suspensie sport si jante ceva mai mari. bafta. :)
|
dak te-ai luat dupa poze sa sti k te inseli....dak o vezi live este aceasi nuanta si pe spoilaru stok si pe cel actual si pe caroserie.....mai am mult pana sa fie cum i-mi place mie voi revenii cu alte poze la anul si cu alte modificari, pana atunci UN AN NOU FERICIT :D
|
wooow tare rau frate...::))super*****:D
|
jantele si cauciucurile schimbate,trebe mai late ca sa fie la aceasi linie cu aripa ca parca sunt mai inauntru rotile,in rest kit-u de exterior nui el foarte reusit da nici urat,bafta in continuare ;)
|
multumesc baieti o s tin cont de parerile voastre :)
|
salut frumusel saxo-ul tau dar il strica rau bara fatza, nu se potriveste cu masina. Ar mai merge si niste jentzi mai mari si ar fi super ok.
|
s-o stapanesti sanatos si fara incidente. bafta
|
ziceai ceva de poze
|
tin sa anunt ca dupa o perioada lunga de stat din ian vor incepe modificarile la masina i mi cer scuze pt. topicul deschis si lasat aiurea
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning