![]() |
Insonorizare Portbagaj
salutare all !!!
ce material ma sfatuiti sa folosesc pt insonorozarea unui portbagaj de logan !? pana acum am avut pe mana doar dinamat extreme ... si nu am cu cel compara ! pana acum mam gandit la 2 variante : dynamat extreme trunk si STP Bimast Bomb ! ce parere aveti !? ce alte variante ar fi mai bune !? multumesc anticipat !!! |
Re: Insonorizare Portbagaj
Quote:
|
multumesc frumos pt raspuns !!!
ceva poze cu STP Bomb aveti !? |
Quote:
|
:P ... pe alea leam vazut deja !
ma gandeam la niste poze reale ... par kai zis ca aveai cateva la tine .. mam gandit ca ai facut cateva poze ! :D |
2 Attachment(s)
uite 2 poze
|
multam ... !!!
|
o intrebare aiure,piele,lipita mai multe bucati una peste alta pana la o grosime de 1,2,3 cm este bun insonorizant?
|
Quote:
|
Quote:
|
pielea ... naturala ori sintetica nu retine apa !?
eu nu cred cai o varianta deloc buna ! |
da,pielea este naturala,de foarte mare calitate,o lipesc cu un lipic special pentru piele,iar numarul de straturi nu conteaza,ideea e daca este buna,daca merita....s-ar compara cu chestiile speciale pt asa ceva?
|
Quote:
pielea este naturala |
Quote:
|
cred ca se uita un aspect ff important, rolul materialelor insonorizzante nu este numai de a ingreuna usa si de a crea o incinta, ele in compozitie si prin constructie transforma vibratiile in caldura, de aici a fost si discutia dintre dynamat,stp etc si aluband ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning