![]() |
\"Care o are mai lunga?!\" X-Ray-Eyes VS Edy V12 :
1 Attachment(s)
Ia sa vedem :D
care o are mai lunga downloadatzi filmul , vizionatzi-l ... si .. votati :D care o are mai lunga :D |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :P :wink:
belea amandoua.... :P :wink: |
clar edy :)) doar ca a lui X-Rays arata mult mai misto...zici ca`i flama de sudura.. :)
|
ca durata se vede clar ca la XRAY tine mai mult, dar ca marime de flacara V12 isi spune foarte clar cuvantul
|
frumos......fara prea multe cuvinte....e clar k in lungime e mia lunga a lui edy....k durata klar Xray-Eyes
|
Sa inteleg ca ... o combinatie intre ... cele 2 .. si anume :
Lungimea \" a lui Edy \" + Durata \" lui X-Ray-Eyes\" ... ar rezulta \"o combinatie perfecta\" nu ?! :P :lol: |
am raspuns exact la poll a lui edy e mai lunga dar nu se compara cu a lui x-ray-eyes dureaza mai mult si pe la sfarsit e mijto amandoua instantaneu \"BIG FLAME\" nu a avut nimeni tupeu sa aprinda o tigara ar fi fost prea tare :lol: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:lol: |
=)))))))))) continuarea a fost aiurea :))
nush cum de am scapat cu gene/sprancene =)) |
ca lungime... Edy, dar mai mult imi place a lui X-Ray
|
that sounded ............. GAY ! :lol: :P
|
e mai lunga a lu Edy :D da e mai frumoasa a luX ray
|
lol la toate aveti replica mha :lol: :lol: :lol: cine era tipul?? :lol: :lol: :lol: ca mi-a furat ideea :cry: :roll: :twisted: :twisted: :P oricum bv celui care a reushit :lol: :lol: :lol:
|
a lu x-ray cand se face mare e mai fleshcaita :lol:
sau era racoare :lol: ...pardon...vant |
deci daca ar fi una cu lungimea lui edy ,si cu durata / frumusetea celei lui x ray ar fi perfect , am inteles ... =))
u ppl sound gay =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning