![]() |
patinaj artistic
cum faceti? ursu sta pe loc si rotile pe spate se invart, se blocheaza lichidul pe puntea spate?
|
Re: patinaj artistic
repartizezi franarea mai mult pe fata... nush cum sa iti explic ca sa intelegi :)
|
intrebi cum poti sa dai un burnout ?
|
stai cu picioru stang pe ambreaj si cu dreptu stai si pe frana si pe acceleratie...si accelerezi si ti si frana putin apasata cat sa nu plece masina...cam asta e .
|
acum depinde de cum e repartizata franare.. daca e egal fata spate ar putea sa iti fum din ambreiaj si nu din roti..
|
Quote:
|
nu are nici-un fel de legatura cu repartizarea franelor...are legatura cu puterea cu care calci pe frana.....ca sa zicem asa,.,,,trebuie sa ai skill :DD
|
asa e :D
e nevoie de skill :d e usor mai , mie mi-a iesit din prima .. singura treaba e ca nu trebuie sa ai mila ori spargi un cauciuc 2 , ori rupi un diferential .. :) ori schimbi un ambreiaj . . mare lucru nu patesti |
si cand te gandesti ce mai fum iese din tenesi cat cuti pe la dezmembrari,
|
Quote:
si on: apropos de burn..da-i cu incredere ca iti iese repede daca te-ai mai dat cat de cat; diferentiale,flanse,cutii,cauciucuri sau ambreiaje gasesti. |
Quote:
|
Aseara am dat si eu prima data un burn cu un bmw...a fost infernal...partea amuzanta a fost ca l-am dat pe drumul european e87(constanta)...si dupa cateva secunde a oprit o dacie langa mine si a iesit soferu cu instingtorul...:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning