![]() |
VOLKSPARTS - piese auto import
Salut si bine v-am gasit posesori de VAG-uri. Magazinul VOLKSPARTS v-a ofera la preturi foarte bune orice piesa pentru autoturismele dumneavoastra si nu numai.
Magazinul se afla in Bucuresti iar pentru mai multe informatii si detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 021-434.85.15 fax: 021-769.21.99 sau pe E-mail: volksparts@zappmobile.ro |
Re: VOLKSPARTS - piese auto import
Buna m-ar interesa si pe mine un parbriz si o prelungire pentru spoiler fata(cea din plastic) la ce pret sunt si cum se procedeaza cu livratul?
Merci anticipat si astept raspuns |
Quote:
|
Quote:
De trimis il putem trimite prin curier dar fiind suma prea mica v-a trebui sa platesti curierul ... |
Quote:
|
Quote:
|
Am si asa ceva ... este la 270 RON comanda pe original .. se aduce in 4 - 5 zile ...
|
Quote:
|
m-ar interesa 2 capete de bara cu bielete pt un passat din 2002....
|
un alternator vw golf 3 an 1993 motor 1.4 ABd 44 kw
|
un tambur pt golf3 din 92 1.9 gtd cat face? praguri si bara fata aveti?
|
barile de gti de golf2 cat mar costa si bara de fata cu tot cu prelungire de gti ms
|
M-ar interesa o grila fara sigla de polo 9n3 din 2008 sau de gti . in ce bani se afla???
|
buna m-ar interesa piese pentru un vw t2a din 1976 model 23, in special sistem franare complect ( tambur St.-Dr., discuri frane, etriere,) si barile de directie, poti sa imi faci un pret daca le ai
|
Scuzati dar nu prea am mai intrat pe forum datorita unor mici probleme ..
@ Johny vip - capetele de bara pt passat sunt pe stoc iar pretul incepe de la 80 RON .. deinde de marca @ B-70-FBY - se gaseste si alternator dar pt detalii exacte trebuie o serie de caroserie .. ce am gasit pt tine e pe Valeo iar pretul incepe de la 1000 RON @ janu - tamburul se gaseste incepand cu 170 RON .. depinde de firma .. @ Razvan Golf2 - am vorbit despre acele bari .. @ bebe mic - grile tuning nu detinem ... sunt firme specializate pt asa ceva, iti pot oferi doar o grila de Polo stock .. Va multumesc. |
All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2025 4Tuning