![]() |
posibil tuning la un scenic
Salutare tuturor , sper ca am nimerit sectiunea corecta unde sa postez daca nu imi cer scuze !
Am un scenic 1.9dci la care as dori sa incep un mic procedeu de imfrumusetare pentru inceput si apoi sa vedem daca merita si un tuning mai serios ... astept sfaturi / recomadari etc cam tot ce ar trebui sa stiu , de exemplu pentru inceput as dori niste stopuri gen http://www.power-tuning.fr/c229510p16498200.1.html aveti idee pe unde as putea gasi si cam ce ar mai merge da asa fara prea mare deranj la masina si de efect pentru inceput ? ? |
sincer nu ai nimerit corect...parerea mea e k nu stiu cat de mult se merita un tunign pe asa o masina....cat despre stopuri....nu am vazut nici un scenic modificat deci nu stiu cine importa sau dca importa asa ceva.....potzi eventual sa o lasi,niste jentzi dragutze,niste geamuri fumurii shi eventual depinde cum dau..un bullbar croamt...micutza ajea...shi praguri la fel...dalea pt jeepuri...parca cea mai importata si cunoscuta firma pe la noi e Coobra...se ocupa shi C&C Tuning si cred k mai sunt catziva....parerea mea...
|
am vazut stopuri exact ca cele prezentate de mine pe 2 scenicuri in bucuresti pana acum ... cat despre faptul ca merita/ nu merita tunata masina ... m-am gandit si eu si am ajuns la concluzia ca ar ficeva interesant mai ales ca nu vezi prea multe :D
|
1 Attachment(s)
pt inceput ai putea pune o poza cu masina sa vedem si noi ce anume cautam :)
presupun ca acesta este modelul nu ? |
Acela este modelulu numai ca fara trapa
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
stiu toate astea , iti dai seama ca am TOT ce e pe net in materie de tuning scenic , intrebarea este cine ma poate ajuta aici in romania sa fac ceva din masinutza asta de familie ? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
|
singura problema ar fi ca eu sunt din bucuresti
|
asta nu este o problema in cazul in care vrei ceva de firma.daca vrei ceva facut in romania atunci discutam altfel...
|
avem exact ceea ce iti doresti tu !
salut ! frumoasa masina ; tunabila ; hai sa facem ceva pt ea ca sa fie un custom super !
sosea libera mario |
Re: posibil tuning la un scenic
Daca vrei sa te inspiri din modelele alea din poze sunt o groaza care lucreaza fibra in romania ! ai putea sa incepi cu nishte jante shi stopurile alea care banuiesc ca daca mergi pe la cateva firme o sa le gaseshti pana la urma intr`un catalog
|
2 Attachment(s)
Bun! Sa zicem ca pentru inceput as vrea sa fie mai discret asadar.... de niste prelungiri spoiler si praguri gen asta unde gasesc si pe la ce pret ?
|
4 Attachment(s)
asta imi place
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning