![]() |
Versuri , Super Versuri , Rime nu Rāme ... KATERINK ...
M`am gandit mult si bine k de obicei cand ma trezesk dimneatza .. hai sa vedem cat de poietzii suntetzi ... luatzi o melodie la alegere .. si facetzi cateva versuri \" readaptate \" ...
Noapte Si zii - Adrian Copilul de Haur Noapte si zii ti`o infing in tine / Ash vrea k maine sa fiu in tine / Noapte si zii ti`o infing in tine / Si tot ashtept si plang si ashtept / Sa iti mai creaska par pe piept :) revin cu altele k au inceput sa`mi placa :) |
:lol: am facut intr-o zi la ora de muzica la scoala un cantec nou si l-am modificat si eu il scrisesem pe o hartie dar n-o mai am.... :(
|
Re: Versuri , Super Versuri , Rime nu Rāme ... KATERINK ...
Quote:
[soptit] daca ai stii cat te doresc oooo cat as vrea ca sa ti-o trag cu tine vreau sa'mbatranesc oooo cat as vrea ca sa ti-o trag [si refren...tipand] o cat as vrea ca sa ti-o trag oooo cat as vrea ca sa ti-o trag o cat as vrea ca sa ti-o trag oooo cat as vrea ca sa ti-o trag merge de eurovision? |
Jay - Z \\ Numb Encore
Thank you thank you .. your FART is to KIND ... Deja iubirea`i demodata / Vor vor vorr Baietzii vor sa mi`o bage iara toata / Paream o panarama prea ushoara / Fetelor dati`le boala din prima seara Cream :) A-tentat - Dragostea din tei Vreai sa pleci da numa numa iei Ce bataie`ti iei fiindca nu ma iei Mai de mult tu ai cazut din tei Si ai ramas fara bikinei Let me try let me try Cu rahat sa nu dai Y will find a way 2 make u stay Fugi si ia`mi cercei ... am o lipsa acuta de inspiratzie in seara asta ... aaaaaaaaaa ... andreeeaaaaa evadeazaa din mine si iese pe hartieeee .. sadomashochista Zbiara cat vrei tuh de tare Io ti`o calc in picioare Azi am spus k evadez .. Zbiara .. loveshte`mi`o tare poate acum te doare si incerci sa mi`o legi Am avut multe femei numa una s`una da nici una dintre ele nu mi`a furat mashina mama ce paroasa si ce zambet n`are cand se uita in ochii mei inima ma doare |
like this.....
Am intalnit o fata Avea un trup perfect shi`un suflet de copila Nu purta nici un regret Nu purta nici o vina .............................................. Pana am phootut`o shi i`am fakut p~~~da piscina :)) |
Mentionez ca e prima incercare de acest fel din toata \"istoria\" mea . NU E CATERINCA
Sunt prins undeva intre vis si realitate Si ma intreb daca e real sau mi le-nchipui toate Ma uit in jurul meu si vad numai teroare Lumea se prabuseste si pe unii-n cot ii doare Iubirea nu mai are sentiment si comunicare Acum se bazeaza pe minciuna si interese materiale Prietenia a disparut, exista numai tradare Nu mai ai incredere, nu mai spui ca te doare Prietenii sunt uneori ca niste caini turbati In nebunia lor uita ca ati fost candva frati Nu mai vreau aceasta lume rea Nu mai vreau sa accept tradarea Dezinteresat de tot vreau sa ajung Sa nu mai imi pese cand vad un ciung Sa nu mai intorc capul maniat Atunci cand un om este batut intr-un colt intunecat M-am saturat sa vad peste tot numai durere Si de-asta va spun : La Revedere! MA duc intr-un loc unde nu-i tradare, nu-i durere.... PS. Sunt rimele mele..necopiate...nu sunt luate de pe vre-un site..le-am scris la un moment mai..... :roll: :roll: |
Frate versurile astea merg prea bine pe vocea lui Bitza sau Raku.
Ia vezi cum mai scrii cateva si le trimiti o copie ceva. |
Re:
Quote:
:yikes: dude! chill the f**k out! viata e frumoasa :wink: |
dude chill...sunt numai versuri.. ;)
|
wow ...
banii si fetele ne mananca unghiiileee :) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
btw...pun si eu o melodie....cred k nu se supara nimeni.....e a unui prieten de-ale meu....si sunt facute versuri asa....pe moment...mai exact frestyle....si apoi mixate.....are vro 2,3 injuraturi da' merge..... :)
|
Mishto versuri mi-au mers direct la inima 8)
|
cred si eu...
eu am fost ieri baut rau...asa ca traiasca...! scuze de offtopic sincer kiar simtzeam nevoia sa zic asta... de obicei la alcool iti vin ideile si versurile...! da e rau ca nu vezi sa scrii... :woowoo: :evil_laug :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
...de ce toate(sau aproape toate) versurile contin sa ti-o trag ....sa ti-o bag ......si alte \"metafore \"asemanatoare ... sunteti foarte inventivi !!
asa se pot face pe toate melodiile adaptari !! dati dovada de putina inventivitate sau inchid topicul..hai sa va vad acum!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning