Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   stie cineva kitul acesta? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/60059-stie-kitul.html)

Kalastar 13-12-07 14:44

stie cineva kitul acesta?

2 Attachment(s)
de unde este kitul acesta?

smoke 15-12-07 22:38

Re: stie cineva kitul acesta?

se poate fabrica.. dar pt masina sunt kituri mai faine.. no offence.. :)

bamse28 15-12-07 22:40

Quote:

Originally Posted by Kalastar (Post 1244603)

CAUTA SI LA AUSBURG VEZI CE GASETI LA EI?

DAC NU TE DESCURCI CONTACTEAZA-MA POATE TE REZOLV EU:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Gorby 15-12-07 23:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kalastar (Post 1244603)

Este produs de Wings West.

Kalastar 16-12-07 18:56

multumesc pt ajutor!

carboy 11-01-08 16:47

Sunt si mai dragute, in ce priveste capota fa o priza de aer artizanala, e unica si vine mult mai bine.

Kalastar 13-01-08 15:54

priza de aer ii strica aerodinamica... cel putin trebuie sa gasesc una bine gandita!

59AFA 13-01-08 16:29

Quote:

Originally Posted by Kalastar (Post 1290582)
priza de aer ii strica aerodinamica... cel putin trebuie sa gasesc una bine gandita!

nu neaparat...
oricum poti sa faci o priza de aer si sa muti filtrul de aer sub ea...si atunci esti in avantaj :rolleyes2

carboy 13-01-08 19:20

Quote:

Originally Posted by Kalastar (Post 1290582)

Priza de aer daca e bine gandita si bine amplasata,iti ofera mai multa stabilitate,o racire majora a motorului,si schimba evident estetica masinii.Eu am pe capota o priza de aer realizata de mine, iti garantez ca la 220km ora, nu am simtit ca masina sa fi pierdut din aerodinamica, din cotra se aseaza mai bine pe strada. Daca vrei uitate printre fotografiile mele si o sa vezi cum e facuta.

Kalastar 16-01-08 22:10

si cu apa cum stai cand ploua??? intra ceva? mai ales daca asezi filtrul ala sub ea! eu nu am vazut filtru sub priza de aer la masini de toata ziua.. niciodata!

carboy 16-01-08 23:12

Quote:

Originally Posted by Kalastar (Post 1296658)
si cu apa cum stai cand ploua??? intra ceva? mai ales daca asezi filtrul ala sub ea! eu nu am vazut filtru sub priza de aer la masini de toata ziua.. niciodata!

Filtrul de aer a ramas la locul lui , nu este sub priza de aer, iar in privinta apei nu am probleme. Am creeat sub capota un canal colector care duce apa afara, iar in timpul mersului nu sunt probleme,curentii de aer nu permit apei sa intre.

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning