![]() |
Lamborghini vs. Corvette
Lamborghini 400 GT - 410 cp - made in '67 - max. speed 340 km/h
Corvette ZR 1 - 410 cp - max. speed 348 km/h Avand aceeasi putere si ~ aceeasi greutate, care credeti voi ca e mai tare pe 1000 de m? PS: la volan sa fie 2 piloti de teste ai uzinei Lamborghini. |
1000 de km? poi eu zic ca lamborghini :) la o asemenea distantza itzi trebuie si comfort de acuma.. lux :)
|
Quote:
ZoliaT: daca se poate, sterge cate o optiune a kestionarului. Din gresala le-am bagat de 2 ori :cry: |
aa :oops: nu stiu dc .. da cand am citit lamborghini ma gandeam la murcielango ala 8)
|
Alta data sa citesti mai bine :D Nu era vorba despre Murcielago, si oricum, Diablo e mai strong decat Murcielago. Are 410 cp si accelereaza de la 0-100 in 3.6 s :wink:
|
da... da e mai luxos murcielango..
|
400 GT vs ZR1
yo am votat egalitate....
http://www.klassiskebiler.dk/museum/...GHINI400GT.jpg vs. http://www.corvette.at/galery/mitgli...te_reitter.jpg da' totushi tind sa cred ca Lambo e mai tare... |
eu n-am citit primul post, am crezut ca e vorba de aceste 2 masini in general si am votat Lamborghini.....
dar dintre cele 2, Corvette Zr-1........masina e mult mai avansata decat Lambo din 67...(vette e din 90-91) si modelul ZR-1 e un model de exceptie, nu e ca orice alt corvette din acei ani...... |
Pimp: diferenta dintre ele e foarte mare, dar gandeste-te ca-s ~ egale ca putere.
|
La asta ma gandeam shi yo...
da' shi Lambo ala din 67 e periculos..... tot nu shtiu spre care sa ma inclin :) |
Multi merg la masinile pe injectie, dar am ramas si o sa raman in continuare la ideea ca masinile pe carburator sunt mai puternice.
PS: Lambo 400 GT are carburator. |
400GT vs ZR1
nu neaparat ca e pe carburator...ceva ma atrage ami mult spre lambo decat spre vette... :D
|
tekno: masinile pe carburator ma \"excita\" :) JUR! Nu se compara nici pe departe cu o masina pe injectie. Motorul nu suna la fel, nu trage la fel, etc.
Mi-ar place un Audi TT pe carburator si supra alimentat :evil: Nu cred ca as trai pana in prima curba :) Daca la Oltcitu' lu' tata i-am dat a I-a pe 150 m si o tineam in plafonare in 6000 rmp, da' la o supra alimentata ? :evil: |
carb vs injectzie
:lol: e drept ca un motor pe carb suna de 10 ori mai bine decat unu pe injectize....
da in legatura cu puterea..... nushtiu ce sa zik |
Am avut aceasta parere si o sa raman tot la ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning