![]() |
Inceputul colectionarii si prima macheta(poze)...
2 Attachment(s)
Eu m-am apucat de aproximativ 14 ani...de pe cand aveam vreo 6 ani...prima mea masina a fost un Renault Clio de la Bburago scara 1/43:D
|
Re: Inceputul colectionarii si prima macheta(poze)...
si spune-ne si cum a continuat...colectionarea :D ...btw si prima mea masina a fost tot renault...exact la fel numai k era verde...acuma este intro stare:oops: :lol:
|
Quote:
|
sa vad dak o mai am...k habar nam unde e ...da lipsesc cateva roti si am facuto cu marcheru....da o sa o caut :D ...
|
se pare ca sunt al 3-lea care a inceput cu un renault clio,eu identic cu cel al lui razvan,a doua masina a fost tot un 1.43 bburago-lamborghini diablo,doar diablo a mai supravietuit.Cred ca prima macheta am cumparat-o in 1996-1997,nu mai stiu exact,maine voi veni si cu poza
|
1 Attachment(s)
Prima mea masina a fost Viperul....il am de la 6 ani, deci de vreo 14 ani. Inca e perfect. Nicio zgarietura nu are .:D Mi-l adusesera ai mei din italia.....
|
lipsesc 3 ani din calcul :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Prima masina: Bugatti EB 110 (1991) 1/24 Bburago. Am primit-o cadou pe la varsta de 9-10 ani.
|
Quote:
Foarte frumoasa masina si banuiesc ca este de pe vremea cand bburago era made in italy |
3 Attachment(s)
Prima macheta a fost Viper-ul 1:18 -Bburago~made in Italy~ pe care l-am primit din Germania acum mai bine de 13 ani de la o matusa:neutral: De atunci s-a rupt scaunul soferului pe care oricum l-am lipit si arata ca nou:D
|
Quote:
|
Salut,
prima masina am primit-o cadou de ziua mea, acum 10 ani (mai exact 31-08-1997). A fost FIAT Punto (culoare bleu metalizat), produsa de Bburago (made in Italy). Apoi am inceput sa cumpar in nestire. Ca sa inchei "podiumul", a urmat JEEP CJ 7 si SUZUKI Vitara. Tin minte ca pe vremea aceea, Bburago costa cam 12.000 rol (nu ron). Toate trei modele au trecut prin imbunatatiri, Jeep-ul chiar l-am tunat... Cam asa am prins "gust" pentru machetele la scara 1/43. Acum, colectia mea cuprinde peste 500 modele (326 in "deplasare" iar doua sute si ceva, la mine acasa). Nu cred ca ma voi lecui vreodata de acest "viciu" si voi colectiona in continuare... |
4 Attachment(s)
Iata si pozele (FIAT PUNTO si JEEP)
Vedeti toata colectia la OLECO2007 |
1 Attachment(s)
Mercedes benz atego cu remorca.Prima mea macheta de colectie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning