![]() |
Ajutor sau o dacie modificat sau un wv passat 2.0 1992
Salut va rog ajutatima.Ca nu stiu ce sa fac!!Am o dacie modificat din an fab 1980 cu motor 1,4 renault clio si cu schimbator de 5 trep renault fuego,Servo directie si frana,roti de 14,Are si instalatie gaz,Interior mazda.
Si ar fi un wv passat combi 1992 motor de 2,0 116 cai,nemodificat. Si in care merita bagat bani???adica modificari mai mari |
Re: Ajutor sau o dacie modificat sau un wv passat 2.0 1992
niciuna?!?!
|
Eu zic ca nu are rost sa bagi bani in passat , daca ai ceva bani mai bine iti cumperi ceva masina micuta si cat de cat noua si bagi bani in ea :)
|
9 Attachment(s)
Din pacate acuma cele doua variante am!!Pun niste poze!!
|
acu fara sa fiu rautacios da cand vezi masina nu stii ce vezi un jeep dupa bara de protectie fata , un ferrari dupa calutul de pe grila si eleronul spate ..eu zic sa lasi dacia asa cum e si daca vrei sa o modifici fa-o la motor nu la exterior si inceraca sa realizezi ceva sa nu iasa un mare kitch succes mult
|
Ajutor
Intrebati, si vi se va raspunde ! Ca sa nu mai creati threaduri noi pt fiecare problema :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Ajutor
pai in nici una nu merita bagati bani, mai ales la stilul tau.
Fara suparare...dacia arata de toata jena. |
teoretic se poate monta un motor de renault 5 turbo doar ca o sa ai nevoie de omologare la RAR ia pt vopsit in 2 culori e simplu o vopsesti mergi la RAR si i ti trece in talon si in carte ambele culori deci se rezolva
|
ar fi ceva idei cu dacia, dak ai duce la capat ce zic io amu ar iesi zic eu destul de bine adik: o vopsesti neagra, pui genti mari pe spate, shi mai mici pe fata, sa iei partea din fata de la dacia berlinadin anul1998 in sus, iar dupa aceea poti sa ii pui faruri de golf IV cu putine modificari iar spre sfarsit sa ii alegi un bodykit kre sa dea bine cu masina. eu zic k ar iesi foarte bine. Inspirate de la modelu asta numa sa fie pe negru.http://www.motorist.ro/dacia.jpg
|
ms frumos,eu as vopsi alb mai deschis,si cu trei strat de lac+albastru pus putin in lac
|
6 Attachment(s)
Si va pun niste poza cu bijuteria mea cea mai dreaga pe care il am de 4 zile
|
foarte tare,1.8? sa`l folosesti sanatos
|
4 Attachment(s)
ms motor de 18 IS 16v,motora a fost pus de pe un E30 M technic in 2005 si atunci a fost refacut in 80%,fostu proprietar a facut modificarile si il multumesc ca masina merge ca avionul niste poze ce masina are fostu proprietar care are 54 ani si e vopsitor la or la opel west
scuza pozele Attachment 428039 Attachment 428040 Attachment 428041 Attachment 428042 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning