![]() |
muzica...
muzica : cass alpine mp3 + 2 woofere infinity reference 1230 + Infinity boxe component system kappa serie's + statie jbl gto-6000 + statie sony 1200w
pret 550 E pentru mai multe detalii pm |
cat de vechi sunt ??? Parca sunt prea ieftine ..... sunt obosite rau ????
|
sunt din 2004 si nu sunt obosite.
|
se da doar mp3 playerul? ce model este? cati bani?
|
nu se da nimik separat. doar tot \"pachetul\"
|
pai pune si tu niste poze.. sauspecifica modelul componentelor in parte
|
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
mp3 playerul (are 3 iesiri pt statii separate fata/spata/sub) are un an si jumate si este model de america ca si statia sony.
restul sunt din iunie 2004. toate de vand impreuna cu tot cu cabluri de alimentare si rca pt statii. daca vrei gasiti voi restul de oameni sa cumpere si celalate piese si faceti voi imparteala pe urma :) |
pai pune si un pret pe fiecare ca sa vedem cum impartim
|
daca stau sa pun pret pe fiecare le vindeam si eu pe bucatii.
nu stiu cat sa cer pe fieare in parte asa ca nu pun pret separat.ganditiva si voi vb intre voi si dati-mi de veste |
daca stai sa o iei asa ha hoha.. ar veni cam 100E pt fiecare produs...
|
daca se \"dezmembreaza\" sistemul si se vand separat componentele, sunt interesat de sistemul Infinity cel pe 3 cai, poate chiar si statia cu care au fost ele amplificate. Astept un pret, sau daca mai sunt doritori pentru celelalte componente pm si facem noi preturile...
|
separat nu se da, doar tot sistemul. vorbiti intre voi daca vreti si va stabiliti voi preturile.
|
ma omule stau si ma intreb daca vrei sa le vinzi :) nu vezi ca pana acuma vindeai mai mult de jumate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning