![]() |
Tractor - Pulling, PRIMA OARA IN ROMANIA
ORADEA VA FI GAZDA PRIMEI DEMONSTRATII DE TRACTOR - PULIING DIN ROMANIA
MORE DETAILS AT http://www.bihoreanul.ro/articol/zia...la-1/6067/228/ PE SITE SCRIE CA SE VA DESFASURA IN DATA DE 14 AUGUST PE STADIONUL VOINTA DIN ORADEA PS: IARASI ESTE ORADEA PE PRIMU LOC , MAI DA MANDRU MAI SUNT :D |
Astfel, la categoria \"Farm Stock Class\" concurează tractoare agricole nemodificate, dar avānd minim 100 CP. La \"Modified\" e vorba de tractoare modificate de proprietari, care au 3,5 şi 4,5 tone, iar puterea motoarelor variază īntre 3.500 şi 6.700 CP. Combustibilul utilizat este metanolul, consumul fiind, īn medie, de 50 litri/10 secunde! \"Super Pro Stock\" este categoria care, la prima vedere, pare a fi a tractoarelor obişnuite, dar care ascund, sub caroserie, turbomotoare ce ajung pānă la 4.000 CP. \"Minipuller Class\" este categoria tractoarelor mici, care au 0,9 tone şi circa 1.400 CP. La secţiunea \"Two Wheel Drive\" concurează maşini de tip furgonetă, cu tracţiune pe spate, caroserie de poliester şi cu motoare V8 modificate. Īn fine, o ultimă categorie e \"Truck Class\", unde participă camioane rutiere modificate.
looooool deci un tractor 4000 de hp e ceva... auzitzi da sa nu par prost cam cat are un tractor normal catzi cai??? ca nu am stiut in viatza mea... tot oradea :(( deci voi oradeni suntetzi tari la faze dinastea...tuning sound...nebunii deci poate de data asta poate ajung ca data trecuta nu am ajuns...! |
eu sincer am vazut tractor pulling numai la eurosport ... as da orice sa vad live ,, si ce noroc pe mine ca nu am de mers numai 10 minute pe jos pana acolo :D
|
ies it iz veri hard tu spic rumenian.... sou dei sei \"\"pulling\"\"....
daca-i zici unui tractorist asta te ia si la bataie ca l-ai injurat :lol: In rest, tare ideea competitiei! |
ba da destept esti ma .... daca imi arati tu in dictionar \"pulling\" esti tare ... in afara de \"pulling boat\" ...
|
Re:
Quote:
|
hehhe, eu am un tractor din ala romanesc, ma lasa sa ma dau o tura pe acolo?
|
Re: Tractor - Pulling, PRIMA OARA IN ROMANIA
am si eu o curiozitate,aceeasi cu a lui orlando,cam cati cai are un tractor obisnuit,cum is alea de la noi,rosii,de fac mult fum :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning