![]() |
fratilor priviti ce era in parcare in victoriei la 5 jumate
1 Attachment(s)
fratilor priviti ce era in parcare in victoriei la 5 jumate si pe langa ea era si RUS
|
:shock: ... pasi e 14.30 ceasul... la 5jumate dimineata? io n'am vazut-o.... :cry: :? :roll:
anyway.. nice ride :P :P :P |
nu stiam ca piata victoriei arata asa :lol: si ca sa fiu ontopic,ce mare chestie e?un coupe fara mari pretentii dupa parerea mea, am auzit ca varianta de 200cp e chiar puturoasa,plastic ieftin in interior..in fine gusturile nu se discuta
|
varianta de baza de 210 cp e de departe cea mai rapida masina pt pretul cerut. 6.9 sec 0-60 mph.
Si plasticul e ok, bordul chiar mi s-a parut f reusit pt un Ford. Nu e cu nimic mai bun (cel putin aparent) plasticul din masinile sportive la aceeasi bani, ba din contra, la unele e mai rau. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
http://www.autoshow.ro/forum/viewthread.php?tid=9286 |
am uitat sa mentionez ca l-am vazut ieri la 5 jumate sorry si nu aveam aparat foto dc pe mine nu ma crede-ti intrebati-l pe RUS
|
Re:
Quote:
este ok daca tie nu iti place...parerea ta si o respect |
Da,am citit..un mustang concept de 390cp supercharged,interesant V8..numai ptr sunet sa o ai si tot esti incantat dar am eu ceva cu mustangul,nu stiu de ce nu ma incanta,mai ales cel de 210cp care are 6.9sec..dubios la o masina de aproape 1600kg..nu stiu,poate daca o sa am ocazia sa conduc una imi schimb parerea,deocamdata prefer oricand o japoneza sau europeana
|
este destul de frumoasa eu nu am vazut in bucureshti pana acum...decat modelul veki si toate shoferitze erau...
se aude frumos dein cate am auzit motorul... ce culoare avea daca mai tzii minte? |
bai era negru
|
da totusi mi sa parut ca e inalta pt talia ei
|
Mustangul GT de culoare neagra cu nr de leasing prezent in Piata Victoriei pe la 5 dupa-amiaza facea parte dintr-un drive test al revistei Supercar...drive-test care a aparut in numarul de mai al revistei.Un exemplar alb poate fi admirat la show room-ul situat vis-a-vis de Antena 1.Enjoy!
|
Am vazut-o acum 2 saptamni ... tot prin victorei .. negru :)
|
SUPER TARE MASINUTZA :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning