![]() |
Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
Ce ati face daca ati mai avea numai 60 MIN de trait ? Ce ati face in situatia asta ? Ati astepta ? Ati citi ? Ati face sex ? Ati merge la biseria ? V-ati plimba cu masina ? Nu vreau poll , ca nu poti concentra nici in 100 de obtiuni macar 2% din ideile comune(cred)... Incep eu : Pe loc , m-am gandit ca as putea scurta perioada de asteptare , ca sunt foarte grabit ... dar am zis ca nu are rost , as incerca sa incalc cat pot de multe regulile ( de orice natura ) , sa fur o tona de bani , sa conduc o masina furata , dar rapida , sa incerc sa ii aflu viteza maxima , sa fur niste arme , sa rezolv niste probleme cu vechii "amici" (incep cu vecinul de la parter) ... pe urma mi-as vizita prietena , sa o vad pentru ultima data ... si aici intervine si un plan a si un plan b a ) sa pastrez un golt pentru mine si in ultima secunda sa apas pe tragaci b ) sa astept , sa vad daca nu cumva e o pacaleala si pe urma sa fug cat mai repede din tara impreuna cu fata , altfel as putrezi in puscarie :D(vedeti ce face femeia din om ?:mrgreen:) |
Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
A mai fost un topic de genul ! ;)
|
scuzele mele atunci.... multumesc pentru intelegere :)
(moderatorii sa faca ce cred de cuviinta) |
:shock: OMG....chiar nu stiu.... ceva iesit din comun...oricum ceva ce n`as avea curajul sa fac deobicei...i don't know..... :rolleyes2
|
Getaway in Bucharest
|
Quote:
|
As fura ceva rapid de tot si as pleca la Tulcea!!!!!!
|
as lua o basculanta si as distruge toate masinile scumpe din Bucuresti.daca-mi mai ramane timp ii dau o mama de bataie si lu videanu
|
Quote:
|
Exista ultima varianta ... suicidul. :lol:
|
macar sa apuc sa-l bat pe ala,mai vedem dupa.a parca as lua la fuga si niste umflati cu passat-uri cu girofar,asa pentru...senzatii tari
|
Greu de raspuns:inyourfac Mi-as trai ultimele minute intens din toate punctele de vedere:totul dus la extrem...:drdodgy: As face lucruri care acum nu le-as face,de care mi-ar fii teama acum:lol: nu cred ca m-as mai gandi la nimeni sau aproape nimeni:blink:
|
si eu cred ca la fel as face ... totul dus la extrem ... aaa si as fugari si vreo 2 cap de creta :)) ... sa ii chinui putin :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning