Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia VS Fiat uno (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/59735-dacia-vs-fiat-uno.html)

arthur_nikool 10-12-07 15:48

Dacia VS Fiat uno

Salutare...sunt nou pe forum, si as avea nevoie de o parere de la voi. am o dacie 1310 din 85, reconditionata asta vara (vopsita, scaune schimbate - de passat, etc) am posibilitatea sa iau un fiat uno 1300 cm3 diesel.... Intrebarea mea e: se merita sa dau dacia si sa iau fiatul...?(fiatul e in stare buna, are doar 90.000 km reali).Astept parerile voastre. MS anticipat....

srn_86 10-12-07 18:24

Re: Dacia VS Fiat uno

daca zici ca e in stare buna eu zic merita

fenyx 12-12-07 00:50

orice straina in stare buna ar merge in loc de dacie asa ca bafta

PH 33 RNR 19-12-07 21:18

fenyx poate orce masina straina merge mi bn decat dacia ta...tico,cutia aia de chibrit o compari cu dacia?si alte masini straine facute de pomana.nu zic ca dacia e f buna dar nici proasta nu e.acu depinde si de dacie.

ciprianeduard 20-12-07 00:36

Eu nu as da o dacia pe un tico ...cand merg cu unul nu stiu de ce dar am senzatia ca stau pe WC iar la semafor daca m-a uit la ocupanti masinilor oprite langa mine parca eu as sta direct jos si ei in masini asa e diferenta de nivel ( sa nu-mi spuneti ca are garda joasa ci este scaunul foarte jos ca desupra capului mai ai 25-30 cm)

De Damas nu mai zic...caricatura de masina ( am auzit ca pe unul la rasturnat vantul mai puternic , iar la un impact frontal ..pa pa picioare ...caruciorul este locomotia) ... sau cum este Smartul , o fi el luxos dar daca si ala mai este masina.. ca la o frana mai brusca te lovesti mai intai cu capul de parbriz si apoi de luneta(noroc ca are tetiera), asa de lunga este si mai este si mai scumpa decat un Logan de aici rezulta ca Dacia este masina totusi. Mai sunt exemplede masini straine destule...

PH 33 RNR 20-12-07 12:25

Dacia 1310 dupa mine,arata mult mai bine decat,tico,matiz,smart,si multe masini,mici si aiurea facute...dacia 1310 din punctul meu de vedere atata destul de bine.berlina ma refer,si portbagajul ala lasat ii sta bine,nu am mai vazut masini asa cu portbagajul lasat,cemai dacia e frumoasa,daca ar avea motoare puternice,bune,si nu ar rugini,nu ar mai fi masini straine atatea in tara.si bordul daciei e destul de frumos,seamana si el a masina,nu ca la tico cu bordul ala deformat si minuscul.

Sirius 21-12-07 09:01

In concluzie... ramai cu dacia, arthur!! fa ceva frumos din ea si nu o sa te mai gandesti so vinzi!!

mikkai 21-12-07 12:50

daca aveau motoare pana la 2.0 din fabrica iti dai seama ca alta era istoria ei.

NeaSuciu 07-01-08 11:58

daca nu ai scris din greseala 1300 diesel atunci ar trebui se te gandesti mai bine
vrei diesel? masina ii mica,are consum mic, dar pierzi din demaraj pe cand dacia ii mai mare da si consuma mai mult

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning