![]() |
Atentie NSL
-Asa arata unul dintre mesajele primite de membrii NSL de la anumiti USERI.
-Acesta este primit de la userul Aviator......care stim cu toti cine este numai Gratian si ZoliaT ......se fac ca ploua. __________________________________________________ __________________________________________________ ______ Aviator a scris >>>>>> _____________________________ Scuze de deanj, Eu sunt un NSL-st convins si vad ca tu sti mai multe despre proiect 402, dar intru rar. Sti cum e pasiune, pasiune dar treburi copilul...viata e grea. Vad ca Florica face ceva in sfarsit dar sunt curios ce si cum, sa vad cu ce pot ajuta eu. Scandalurile de pe forum nu imi plac deloc dar vad ca am mai citit ceva saptamana trecuta si acum nu mai e nimic public. Avem ceva , bani, terenul, acte ... Cine e cu noi cine impotriva cui nu-i pasa... Te rog sa ma ti la curent. |
Re: Atentie NSL
1 Attachment(s)
-Intradevar......am primit si eu......proasta creeatura de om.
|
Am primit si eu o copie :)... N-are rost sa mai pun print screen-u...
|
Quote:
|
"Te rog sa ma ti la curent"
_________________________ -Eu i ti promit ca am sa te tin "in curent" nu la curent..... |
ce bine ca nu i-am raspuns.. suspectam eu ceva :D jegosu ;)
|
Si eu am primit un asemenea mesaj pe pm si nu-s la voi in club....deci probabil va da la toata lumea.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: :D:D:D nu am apucat sa ii dau send :D
|
Sper ca nu ai dat send......chiar daca situatia este asa cum este noi trebuie sa o temperam. Este unul din motivele pt care nici un membru NSL nu stie nimic despre "Proiect 402" in acest moment. O sa radeti dar....nimeni nu stie nimic si bine am facut ca nu am dat detalii ca uite o mica gresala si .........putea afla dusmanul.....asa ca ....E LINISTEEEEEE dar stiti voi ce liniste e asta .....
|
Liniste cu SURPRIZEEEE.... :lol:
|
Quote:
|
Linistea dinaintea furtunii...
|
am primit si eu mesajul si nu ii dau curs !!!
chiar nare rost !!! |
Si tacerea e un raspuns...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning