![]() |
tuning la aprilia rs 125,va rog sa ma ajutati dak se poate
as vrea sa stiu unde se poate face tuning la o apilia rs 125 in Romania. as vrea sa ii fac ceva tuning vizual, sa arate mai fain :D . si... dak stie careva sami zica :) neoane sau ceva lumini mai speciale se pot pune pe ea?
|
Aprilia Rs este un motor frumos... nu inteleg de ce vrei il transformi intr-un brad de craciun???
Singurul lucru \"fain\" este sa ii pui niste eye-leds (sper ca asa le zice)... |
Si eu vreau o toba mai sportiva ca da tare rau cu toba aia de scuter ... ma mai intreaba lumea daca e scuter ... rar' mama lor :D
|
pai toba sport tot mica este...
|
Da ^MAtrix^ dar pe cuvant ca nu arata ca de scuter .. ti-am zis pe mine ma enerveaza ca ma mai intreaba cate unii daca e scuter :(( ... oricum ...cei care cunosc ... ma intreaba imediat daca am luat-o de la \"Scalini\" (nuj daca am voie sa zic asta...daca nu am rog moderatorii sa imi editeze reply-ul)... oricum parca m-as simtii eu mai bine cu una sport mai aratoasa..
|
Scalini = ce anume???
Cum spuneam, daca pe tine te intereseaza ce zic altii, atunci pune mana si cauta-ti un R1 |
Nu ma intereseaza asa tare ce zic altii ma intereseaza sa ma simt eu bine pe ea ... si cum ziceam m-as simtii mai bine poe ea cu o toba sport :)
|
Eu am toba sport Remus pe ea si am scapat putin de sunetul ala de albinutza violata... Dar astia spun ca se aude nasol, mie nu mi se pare... la 10000-11000 de ture rupe pt un 125cc... Mai exista varianta JL twin care are 2 tobe finale si are un sound suuuper...
|
Mercic ^MAtrix^ o sa ma interesez mai profund
|
^MAtrix^ poti sa imi dai si mie nr tau de tel ... iz curios sa stiu cum merge al tau ... care e faza cu pauza intre 5k si 6k la turatii ...pe la cat schimbi viteza ... daca o schimbi pe la 5 mii sau fortezi sa sara de 6 mii si atunci schimbi?... cum iti sare de 6k de turatii in a 6-a si detalii din astea ... daca ai chef si timp poti sa imi raspunzi pe forum ... mercic
|
Pai da un buzz pe messenger... nu stiu care e faza cu pauza dintre 5k si 6k... probabil e de la powervalve sau de la cdi...
|
in cta este un baiat cu un Aprilia de 125 de culoare neagra ce are o toba super mare ea ea nu da ff bine la aspect ar fi putut s ao midifice si el putin dar se aude demential prima data cand am auzit am crezut ca e vrun motor de 1100cmc ceva de genu dar porma lam vazut e el pe motor si se aude superr tare acuam depidne ce vrei sa iif aci si tu la motor tuning schimbi vopseaua un verde aprins ceva exotic :D o vopsea mai aprinsa alt model de jante acuma depind si da gusturile fiecaruia si la motor o poti modifica acuma depinde ce vrei tu bafta si respect :wink:
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
:wink:
|
1 Attachment(s)
:wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning