![]() |
"fastest" road legal car in the world
ce ziceti de asta??
un Vauxhall Calibra a fost desemnata ca fiind cea mai rapida masina de strada din lume :!: cu 'doar' 1400Cp sub capota :twisted: bine, acuma nu va inchipuiti ca mai pastreaza prea multe dintr-o calibra dar ea este baza acestui proiect de Tuning Extrem. detalii aici: http://www.migweb.co.uk/forums/showt...hlight=fastest si pareri de aici mai in jos :arrow: |
1 Attachment(s)
:shock: marfa rau
-oare cand o sa vdm si asa ceva in romania |
1 Attachment(s)
am luat un filmuletz de pe site`ul respectiv ... nush sigur daca este acceasi calirba, dar asa mi se pare :P
enjoy :) |
am citit forumu celalalt
deci masina a participat la o competitie cu masini din USA si CAN si a castigat. Problema a fost ca la acea competitie regulile au facut ca multe masini mai rapide din state sa nu poata participa. Deci totu depinde de reguli pana la urma Oricum \"road legal\" la aceasta masina e mai mult de forma(ca are faruri si wipere-big deal). Masina e clar de curse. |
2 Attachment(s)
ideea e ca poate circula fiind inmaticulata, asta e toata treaba...
sa vezi o Calibra de 1400Cp pe drum...e ceva :!: da BIZ ala e filmul cu Calibra in discutie totul se rezuma la acel fine V8 engine under za hood... :twisted: |
asha ceva nu vom vedea in romania nici peste 50 de ani..sau poate vreti sa vedeti un asemenea motor pus pe un LOGAN?? :lol: mashina e super mishto ..R3SP3CT.. :wink:
|
Re:
:shock: e prea tare calibra asta...da ce motor e asta ma :?: de dragster sau ce??
|
E super-tare \"calibra\" aia :P .Pacat ca nici nu cred ca a trecut vreodata o masina cu peste 1000 de cai prin Romania :(
|
motorul este un 706cu in (11,569cc) Chevy V8 cu NOS
1400 Cp 0-400m - 8.2s :!: V8 power everything :!: :twisted: :lol: |
Pana la urma care avem 40.000(asta maxim maxim) de cheltuit ne facem toti masini cu 1000cp+
|
de fapt dk ne gandim la cati bani intra in spoilere, plasticuri d'astea ca sunt multe si pe forum aici, muzica si vopsele de mii de dolari, nu ar fi prea greu cum bine zici sa isi faca unul o masina de 1000Cp+, la urma urmei va bate tot, chit ca nu e \"show\" dar e \"GO\" :P
programari ceva? cine e primul? :lol: |
oare cum se simte pilotu cand accelereaza?
deci o calibra are atatzia calutzi...bv cand o sa vdm si noi asa ceva in romania never...! in orice caz in cat timp i-a suta? |
florine asta e masina de strada ? :lol:
|
pai nu cred ca scrie in cat timp face suta dar..2 sec pe akolo pe undeva la cum mere in film si la ce poate
pai da cioli e masina de strada, Road Legal :!: :twisted: |
astea nu`s mashini de strada cand mi`ioi vedea eu ceafa ... 1400 de cai ... oare cum ii hraneshte .. cu ce ii hraneshte :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning