![]() |
Dacia Sport Turbo PIL
4 Attachment(s)
Cred ca multi au vazut poze cu masina sau au avut ocazia sa o vada castigand la Legala de la Craiova in fata lui Zetemte :lol:
+ pentru ca e masina home made + pentru turbina si celelalte modificari + pentru eleron care cade foarte bine pe masina (live se vede cel mai bine..in poza nu da chiar atat de bine.cel putin in cea pe care am pus-o aici :D :roll: ) + pentru spoilere, praguri si jante + interior & sound :arrow: |
nu cunosc masina personal doar ce am citit un pic mai sus
am votat: \"e reusita\" ptr ca chiar este, are si parti rele + pentru spoilere + nu este impopotanata + tobe + pentru ca a schimbat puntile (a pus cu 4 prezoane) - pentru masa aia de calcat din spate......a pardon, eleron - vinil |
este o masina deosebita dar nu poate fi numita frumoasa sau extraordinara.
deosebita cred ca este adjectivul care o caracterizeaza cel mai bine |
binisor
|
merge..dar eleronul e prea mare si la spate pare neterminata 8)
pt. ce are la motor merita felicitari :wink: |
apreciez munca si banii depusi pentru masina, dar se putea si mai bine ! :P
|
nu arata rau .....ar arata mult mai bine.....daca i-ar da jos eleronu....folii negree pe toate geamurile si jos actibildele.... :lol:
|
MIE IMI PLACE SUPER NOVA AIA DIN SPATE...:) CEA BEJ METALIZAT...
cat despre cea sport turbo...vrem detalii tehnice :) ca asa..poze...gasim dar turbo pe o dacie sport mai rar... ps:mai exista una,cu nr de buc :) noi \"stie\" :) |
creca merge cu 200 in curbe si-i trebe eleron sa-i apese spatele ca la Formula 1 sa-l faca pe Schumacher .. alta explicatie n-am gasit .. daca de aia i-ai pus eleronul atunci E SUPER ! :)
Ai bagat-o in tunel aerodinamic sa vezi exact cu cat iti creste frecarea cu aerul si cu cat iti stabilizeaza sau destabilizeaza masina eleronu ala ? |
Re:
Quote:
bagi mana in foc k nu prinde 200 ? :roll: |
Re:
Quote:
|
el vorbeste aiurea sa se afle-n treaba...oricum sunt curios cine ar castiga dintre dacie si vectra lui ! :lol:
|
hmm...........
Sincer......... la exterior nu ma impresioneaza cu nimik. daca la motor e facuta bine, tot respectul......... altfel pt mine este o alta dacie de kk. Fara suparare dar orice taran poate sa isi puna eleron si spoiler pe dacie. Respect de ex. pt KWX care face ff multe masini de 100 -120 CP si la exterior este o mare caruta. Aia e masina facuta cu CAP. |
Re:
Quote:
|
arata binisor pentru o dacie sport, nu mi-ar fi rusinica daca are turbo...si Super nova aia sau ce e e betstiala, asa , la prima impresie
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning