![]() |
Curse legale in Timisoara?
Cand o sa mai fie organizate curse legale in timisoara? de unde pot sa aflu ziua si ora cand o sa fie? Deabea ce mi-am luat carnetu de o luna si am facut cateve liniute prin oras si as vrea sa stiu dak o sa fie ceva legal in curand.....:D
|
Re: Curse legale in Timisoara?
Pe la stadion cred c-o sa se tina legale...:rolleyes2
|
Re: Curse legale in Timisoara?
la stadion? imprejurul lui sau cum? :?:
|
Curse LEGALE la timisoara
Am deschis acest thread pentru a cere ajutorul si suportul oricarui persoane/firma care ne poate ajuta/indruma pentru a putea organiza si noi curse legale in Timisoara.
Ideiile sunt binevenite. Multumim anticipat . |
Re: Curse LEGALE la timisoara
sugerati locati in afara de aeroport pt ca o picat deoarece o pista este praf si cealalata este a avioanelor logic si nu se poate inchide ;)
|
Str. Parvan
|
Prin fatza pe la facultatea de vest ar merge, sau si pe take ionescu.
|
cred k la vest ar merge cel mai bine ca se poate devia usor traficu si este si loc ptr public ;)
|
Da clar acolo la Vest in fata e perfect.. Si publicul poa sa stea pe spatiul verde si pe gardurile de la Scarface...
|
Ce a zis Virgo e perfect valabil!Daca ai organiza o cursa acolo ai avea tot publicul calcand spatiul verde in picioare...lucrul care nu ti-l va aproba nimeni!
|
realu e cel mai bun loc de.....................................
|
de...cursa de indemanare poate,liniutze pe 402m nici o sansa...
|
Fratilor va zic io ce sa faceti adunati bani mana de la mana si cumparati un teren si faceti o pista ... usor de zis mai greu de facut ... io sincer as da bani pentru asa ceva
|
Si cat ai putea da tu:?:
|
... si impozitul cine-l plateste?:rolleyes2:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning