![]() |
AUDI A4 B 75610
4 Attachment(s)
AUDI A4 B 75610
proprietarul a reusit un tuning exterior \"iesit din comun\" ... nu cred ca vom mai vedea prea curand una asemanatoare!!! + spoiler spate , praguri si - spoiler fata grila si eleron..(din punctul meu de vedere) + paintjob ( nu e superb...dar a reusit sa iasa din monotonie ) + jenti |
Re: AUDI A4 B 75610
Quote:
Cred si eu ca nu o sa mai vezi...e urata cu spume s-a *** pe 40.000 euro :lol: |
E UNICAT pt. ca e si de *** , pe bune :twisted: a spart 40.000 pe tiganii :!:
|
pacat de frumusetze de A4 Cabrio, l-a stricat
Jentile sunt frumoase (dar cred putin uzuale in tzara- si Celica Insomnia parca are la fel) paintjob - culori pe cat de originale pe atat iti aduc aminte de ultima voma (scuze pt limbaj dar nu stiu un cuvant mai elevat pt asta) eleron - o sa-si ia in curand zborul cu asa eleron de Boeing masca fatza - o fi vre-un nou stil de tuning, dar tot ce imi inspira este un bot de balena(in care se vad dintzii aia uriasi) |
un KITCH total !!!
|
as vrea sa mi exprim si eu o parere asupra acestui audi>> nu contest ca omu a incercat sa faca o masina unica , ca a dispus de forta financiara, ca a incercat sa preia elemente din toate stilurile posibile...sa combine cromul cu paintingul. dimensionarea culorilor etc....un lucru e sigur cand combini elemente din toate directiile nu poate iesi decat un kitch......pacat e o masina care are potential mult ....dar propietarii n au cultura si informatii necesare.....aici as mai adauga ca ar trebui sa se informeze si apoi sa cumpere de la diferite magazine
|
Cred ca daca n-ar fi grila aia .... sa fie grila simpla de la seidl .. cu plasa ... si paintjob-ul ... care nu mi se pare ca se potriveste ... ar arata foarte bine.
|
saracu audi :cry:
|
sa imi dea mie cineva una dasta ca si kitch si tot o conduc...
e urata asa la prima vedere dar cand te gandeshti ca poate omu ala a dat bani pe asa ceva... eu am vaz la sabt&s in parcare are o tzeava asa marfa se aude... oricum eu m-ash urca la volanul ei...! |
Re:
Quote:
|
i-am vazut si pe proprietari :shock: in masina pe strada :shock:
adi era la cedeu sharger :shock: offffffffff viata mea ... :( |
1 Attachment(s)
o poza mai recenta... new paintjob....
|
Avea dreptate cine zicea mai sus ca seamana cu o voma..
|
asta trebe bagata la Kitch tuning... serios... deci e SUPER NAJPA.. fiecare cu gusturile lui ciudate a spart atatzia banii ca sa o transforme intr-un *** ( scuze de limbaj)
|
dupa parerea mea este Trompeta trompetelor..... :? :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning