![]() |
Superbul
5 Attachment(s)
Supun judecatii voastre fosta mea masina-Skoda Superb 1.9 tdi nascuta cu 130 de cai (96 kw) iar dupa ce am facut unele modificari arata ca si in poze.La partea tehnica am modificat:
MOTOR- chip tuning +turbo schimbate pe la vreo 3500 km in Austria la UPsolute astfel am reusit sa o duc la 170 de cai cu 395Nm cuplu.Am modificat franele (originalele nu ma duceau mai mult de 9-10.000 km )montand un kit fata TARROX iar pe spate Zimmeman,suspensie reglabila Eibach si cam atat.Pe exterior am combinat elemente de la Auto Janko si de la Milotec.Astept parerile voastre |
Re: Superbul
Momentan am trecut la octavia2 rs dar o sa postez poze doar atunci cand o sa o am gata.
|
foarte misto masina arat super si asteptam poze cu rs-ul;)
|
pune cateva poze si cu rs ul pls vad ca este rosu
|
mai mult nici k se putea.......
|
Quote:
|
curios?SCANDALOS?
|
Quote:
|
adika pozele sint scandalos de frumoase,si curios sa le vad,erau niste versuri din parazitii
|
Bine ai venit in club!!! Frumoasa masina...imi place (+ k e ff spatioasa :) a avut o cunostinta de-a mea) In rest ce sa zic...sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
|
pune ceva poze cu rsul
|
Quote:
-xenon -senzori de ploaie -senzori de lumina -functia coming home si leaving home -trapa -sound sistem -senzori de parcare -mp3 player cu 6 mp3 -4 airbag suplimentare-total are 8 -oglinzi heliomate , electrice si incalzite -jante pe 18 toli cu cauciucuri Michelin pilot sport si cam atat-masina a costat DDP 27000 € |
hai ku pozele
|
7 Attachment(s)
Postez pozele facute la ridicarea masinii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning