![]() |
Red Zone Tuning
Nou in Piatra Neamt!
|
Re: Y&N Tuning
7 Attachment(s)
NOU!!! S-A DESCHIS UN NOU MAGAZIN DE TUNING IN PIATRA NEAMT!!!
Y&N TUNING si-a deschis portile pentru voi incepand cu data de 07.06.2008!! Va asteptam in sediul nostru din strada Bistritei nr. 45 cu oferte foarte atragatoare...instalatii xenon la preturi incepand cu 345 ron!!! Body kit Logan incepand cu 530 ron!!! In magazin va vom astepta si cu alte surprize atragatroare.... |
frumos frumos! FELICITARI! si spor la vanzare!:D
|
Ms! Va asteptam la sediul nostru...
|
Mai exact...unde e magazinul??? Pune o bulina pe harta orasului si puneo putin pe forum...sau indicatii mai exacte...e cumva pe soseaua aia de la piata care duce spre iesirea din oras spre Roman?
|
1 Attachment(s)
Magazinul se afla pe varianta, in dreptul Pietei Bistrita...Sper ca se intelege din poza atasata!
|
Eh...pe undeva pe unde am spus eu :) nu? pe langa piata... (piata mare din cate stiu eu)
|
Quote:
|
Cu scuzele de rigoare, nu am putut ajunge astazi. Stiu ca mi-ai telefonat, am gasit apelul pierdut dar prea tarziu. Am avut Espero cu schimbul de electromotor plus actuator centralizata, de care ti-am vb. plus o accidentala la un Opel Tigra ( distributie ). Am terminat treaba la orele 20,30.
Si eu tb. sa mai scot un ban in plus ca am familie numeroasa (BMW, Sotie, Copil, plus alta caruta:lol:) si in ziua de azi nimeni nu-ti da nimic pe gratis. Maine in jurul orelor 14,30 ne vedem la magazin. Daca nu esti tu, vb. cu vanzatorul sa-mi arate marfa. |
Nici o problema...am pe stoc 5 seturi de ceasuri plasma pt E34/E32:D
|
...nu puteam raspunde ...eram ocupat...n-am reusit sa gasesc un raspuns pt. ce m-ai rugat. Dar mai incerc!
|
Merci pt. ceasuri, placute si senzori.;)
De trusa nu mai zic nimic, e ceva de vis!:D Prioritatea nr.1 = pedale (set complet) pt.E34 Prioritatea nr.2 = schimbator viteza replica ///M Daca se poate amandoua o data chiar nu ma supar.:pistoles: |
3 Attachment(s)
Poze cu montajul plasmei ceasuri la E34. Poate mai intereseaza pe cineva:lol:
|
Ai scos acele pana la urma?
|
din cate se vede ....se pare ca nu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning