![]() |
pachet M
sal
am o nelamurire; ce elemente alcatuiesc pachetul M la un bmw seria 3? eu am 150 cp, 6 trepte, volan in trei spite, guri de ventilatie pt discurile fata, discurile ventilate spate, jante spitate pe 16(225/50), xenon, proiectoate ceata; masina este asa din fabrica; cei de la asigurari mi-au spus ca modelul e edition exclusive lifestyle. deci intrebarea e: are pachetul M sau nu? multumesc |
Re: pachet M
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca e edition exclusive lifestyle,NU...2 poze...exclusiv si pachet m II
|
Quote:
|
ce oglinzi ???? :?:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=xFH5fjLpMNM asta nu ar fii pachet M ? |
Quote:
pare a fi M Technic I.dar fara jante. si te rog frumos incearca sa nu mai faci posturi consecutive ,ca sa nu mai fie nevoie sa stau eu dupa tine sa fac curat... |
:))))....nush frate unde ii sunt oglinzile de M...yo am pus pozele k omu a intrebat....
|
Quote:
pai poze nu i-am facut inca. dar am so fac cit de curind. ideea ca e identica cu cea care apare postata in partea stinga a ecranului. culoare, acelasi tip de jante(identice); nu-mi daca cea din poza postata de tine are grila radiatorului cromata sau nu; la mine este; deci e exclusive doar. dar totusi care sunt elementele definitorii pentru pachetul M; sunt standard sau difera in functie de... multam |
4 Attachment(s)
normal...sunt standard...exterioru...interioru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning