![]() |
citroen C5 vs. Laguna
In vara asta sau cel mai tarziu la SIAB as vrea sa-mi cumpar o masina nou. Dupa mai multe cautari am ramas cu 2 masini pe lista C5(2.0 16v) si Laguna(2.0T). Ambele costa cam 20.000euro cip. Voi ce parere aveti. Astept si alte propuneri.
|
Parerea mea : pentrun design Laguna ,pentru motorizare Laguna,pentru intretinere Laguna si daca iti in considerare \"T\" u ala de la motorizarea renaultului :)
Turbooo Rulzzzzz |
din cate am inteles eu la Renault intretinerea este mai scumpa ca la Citroen. La Citroen C5 reviziile sunt la 30000 km sau la 2 ani la Laguna 15000 sau un an. Asa e turbo pe benzina RULZZZ. Eu am o Octavia de 1.8T cu care fac multe masini care se dau shmechere. :twisted:
|
Parerea mea este ca C5 este o masina cam neatragatoare.Laguna este mult mai frumoasa
|
te sfatuiesc sa iti iei Laguna 8)
in ultimi ani Renault s`a ridicat mult..are motoare destule de puternice , iar intretinerea nu este foarte scumpa 8) si nici la ext. nu arata rau :wink: |
daca pana si lu maica-mea ii place laguna, adica pana si ea si-a dat seama ca e o masina super atunci LAGUNA sa fie.2000 cmc turbo si pe benzina e muzica pt urechile mele.iti zic eu :8,6 suta 220 si ceva la ora,si daca vrei si consumul 6,5 afara,8,4 mediu,11,6 oras.eu zic ca e bine.de la citroen imi place enorm C4 VTS.daca era vorba de VTS era mai greu sa ma decid...aa,plus ca sunt pe langa fan ferrari si fan renault..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning