![]() |
Cercetare in domeniul Psihologiei Rutiere
Sunt student la Psihologie, in an terminal, si imi fac lucrarea de licenta pe domeniul Psihologiei Rutiere. Lucrarea e coordonata de un profesor universitar recunoscut in domeniul Psihologiei Transporturilor. Am nevoie de cat mai multi soferi intre 20 si 30 de ani, din toata tara, care sa-mi completeze cateva chestionare (de personalitate, de stil de conducere a automobilului etc.). Daca e cineva interesat, il rog sa-mi trimita un mail pe adresa: [email protected], si ii voi trimite chestionarele pe mail-ul personal. In schimb, pot sa ii trimit profilul de personalitate care i-a iesit, si interpretarea testelor pe care le-a completat. Mersi
|
Re: Cercetare in domeniul Psihologiei Rutiere
poti sa pui chestionarul aici si probabil ti se va raspunde ;) ....
sa te ajutam |
baga chestionarele aici.. imi plac astea de psihologie;))
|
Pai nu e doar un singur chestionar, sunt 4 :D. Si sunt in format word, adica cu terminatia .doc. As putea sa pun un post cu toate chestionarele? ms :)
|
Pune pune, cum sa nu :)
Daca nu poti sa le uploadezi. Jos la post reply e scris si Go Advanced, dai click si cauta acolo mai jos "Manage Attachments", dai click si le uploadezi ;) |
7 Attachment(s)
Am postat aici toate testele si fisele de raspuns. Va rog sa cititi instructajul de la fiecare test si sa raspundeti la toate intrebarile cat mai sincer si rapid. Toate raspunsurile dvs. sunt confidentiale, la fel ca si identitatea dvs. Daca nu doriti sa va treceti numele complet pe foaia de informatii generale, sunt de ajuns si initialele dvs. La testele care au grila de raspuns, deschideti in acelasi timp testul si grila de raspuns, iar raspunsurile notati-le in grila de raspuns; pt testele care nu au grila de raspuns, notati raspunsurile dvs. direct pe test. Daca participati frecvent sau destul de frecvent la curse de masini, legale sau ilegale, va rog treceti pe foaia de informatii generale, sub ultimul chenar de raspunsuri, litera R. Daca doriti, va pot trimite pe mailul personal, in limita timpului disponibil, interpretarea unui anumit test, sau a tuturor testelor aplicate.
Rezultatele va rog sa le trimiteti pe mailul meu personal, [email protected]. Va multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning