![]() |
E30 - 2.7 2xx hp
10 Attachment(s)
numai ce acum o luna am cumparata am avut o manevra pe bulgaria si am imatriculato am investit vreo 3000 in bucsi suspensi cip calculator bara torsiune cauciucuri + multe altele comentati si spuneti ce va place si ce nu va place are 240 de cai bloc de 2,7 filtru aer serpisori caculator resoftat si multe altele...:evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: si cea de jos e alta masina care am vanduto si imi pare rauu:cry:
|
Re: masina mea bmw e 30
salut . pune si tu niste poze mai normale . nu dastea de avatar :lol: bafta .
masina pare frumoasa .:-?cat ai dat pe ea in BG ?:x |
arata super bene din ce se vede.......dar parca cei 270 cp suna cam....da si tu mai multe detali
multa bafta cu ea in continuare sa o stapanesti sanatos |
Quote:
serpisori + chip + filtru sport.. gata 240 cai.. |
Quote:
|
poti sa imi spui si mie cum ai facut cu inscriusl de la BG ca ma int si pe mn la anu un urs de la bg...ca e acilea langa mine...da faza mai urata e ca la multi care si-au luat si merg cu ele inscrise pe BG si-au luat teapa cu actele si au venit bulgarii si le-au luat masinile...de vreo 6 victime din oras stiu eu sigur...
|
da le au luat masinile dar poate le a inmatriculat pe firma si nu au luat toate actele dar iti spun eu ca nu vine bulgaru sa ti i a masina daca ai contract de vanzare cumparare cu el si procura ... fara nici o problema mai sunt si imputiti ...
|
masina are serpisori toata evacuarea inox filtru sport bloc de 2 7 ax cu came sport cip tunning + limitare la 8200 rpm = 240 cp ..[/I].[/B]
|
nu am cumparato din bulgari am cumparato sin germania si am imatriculato in bg ca aici e 5000 e cam piper....
|
la aspect nu comentez nimic, masina arata chiar bine si vorba aia : ma bate Dumnezeu daca zic ceva..
si tot nu inteleg de unde 240 de cai cu ce ai enumerat tu mai sus si inca cateva mici adaosuri s-au scos 223 cp pe dyno ..de unde 240 la tine? :) :rolleyes2 |
nijte poze mai mari si clare putem sa vedem si noi :rolleyes2 ?
|
Re: E30 - 2.7 2xx hp
intradevar frumoasa masina, asteptam niste poze high rez ca s-o vedem mai bine...treaba cu bulgarii era asa...sunt multi prosti in romania..bulgarii le faceau acte de inchiriere...cica..am auzit de la cineva care si-a luat teapa...bn ca masina era de 600 de euro...
|
Quote:
|
Re: E30 - 2.7 2xx hp
le-am vazut si eu :rolleyes2 ....pan' la urma cei cu masina ??? e de vanzare sau ce ??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning