![]() |
VW Corrado vs. BMW ursulet
2 Attachment(s)
Masini ieftine si multe,care sta pe tron?
|
1 Attachment(s)
si cealalta...
|
NU INTELEG DE CE SE COMPARA UN VW CU UN BMW? NORMAL CA BMW RULES!
|
bmw power...!!
exista comparatzie intre aceste doua mashini??? nu cred...! |
desi am un bmw e 36 ,corrado mi se pare mai frumos decat ursul...parerea mea.si se aude frumos compresorul la g 60 :wink:
|
il rupe Corrado-ul :twisted:
|
RWD vs FWD
BMW vs VW Cu toate ca nu agreez marca in general, dar in cazul asta BMW-ul mi se pare superior. Cu toate ca masinile sunt de generatii putin diferite. Asta nu inseamnca ca, Corrado e o masina proasta. E printre cele mai reusite VW din toate timpurile, IMO. |
:peace: BMW RULEZ :peace:
|
acum 10 ani mama avea un 324 d ursulet.ii auzeam motorul cum intra pe strada cu sunetul ala specific.pacat ca eram prea mic ca sa-o conduc.aleg bmw.corrado nu imi place ca aspect chiar daca are permormante bune dar pare taiat cu toporul
|
bmw, anytime
|
aici as alege BMWul ursul !!!.. Corradourile sunt mai rare da` tot ursu cu acel sunet inconfundabil ramane in top...
|
VS
100% ursuletzu
|
eu consider ca BMW este o masina care a fost de la inceput proiectata sa rupa soseaua pe cand VW este o masina cu ceva performante dar pt oameni care le folosesc din an in paste ...
|
URS ...
deoarece 1: Tractiune spate , ofera mult mai multe senzatii tari decat corrado .. - fwd 2: banuiesc ca se gasex piese mult mai usor decat la corrado .. si mai ieftine : / 3: \"tuning\" f usor de facut , spre deosebire de corrado , pe urs - 3.5 si ai rezolvat problema .. pe ... corrado .. ce poti sa pui .. un compresor .. : / raspuns clar : URS , ptr simplul fapt ca are tractiune spate , si ... numai ptr plecarea aia in lateral ... :roll: |
BMW..to BMW ramane ; Corrado a fost o masina buna... dar care nu poate fi comparata cu BMW`ul 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning