![]() |
Brad UNIRII...Bucuresti Paralizat
6 Attachment(s)
uhhh acum avem cel mai mare brad din Europa cica... ieri s-a inaugurat bradutzul si capitala a fost PARALIZATA la propriu.... am fost si eu acolo si noroc ca am gasit un loc bun de parcat masina si dupa aceea pe jos. era un haos total, o nebunie.... copii pierduti,soferi cu nervi,autobuze stationate de mai bine de o ora... si totul pentru un BRAD !... ironic nu? daca aveti poze puteti sa le postati aici sa vada si cei care nu au fost pt ce atata valva.. e frumos deh dar cam multa agitatie:rolleyes2 si un mic sondaj cu ce parere aveti de bradu asta :P
|
Re: Brad UNIRII...Bucuresti Paralizat
mdea.....fff frumos:twisted: :evil:
mai bn stateam acasa x( am facut 2 ore pana in ghencea:rolleyes2 :rolleyes2 |
=)) doamne...a fost penibil...se batea lumea sa iasa de la metrou...mergeai cu valul...unde mergea turma mergeai si tu :)) in fine...10 pt artificii si 2 pt bradu pwlii...nu a meritat...dar decat sa stau in casa a fost mai ok :))
|
Se putea face altceva cu banii aia! ...Dar asa e Romania, da banii pe prostii in loc sa dea pe lucruri bune si concrete!
|
mama.. parca era Piata Unirii aseara Times Square de revelion :lol:
|
1 Attachment(s)
nu era multa lume ma :))
|
sincer sa fiu nu am fost DELOC impresionat .. bradul e dragut dar nimic spectaculos... iar luminite pe strada ? unde sunt ..aaa au intrat in buzunar normal ! mergeti in CT TL orase mici sa vedeti luminite pe fiecare stalp strada cum e frumos si normal... e doar parerea mea
|
Bag pwla in el de brad ca n-am mai avut unde sa las masina.
Eu trebuia sa fiu la munca la 7 si am ajuns la 8.30 pentru ca am lasat masina in Academia Militara. Am mers pe jos de la Academie pana pe Lipscani. Bag picioarele in el de brad si in inconstientii care si-au aruncat copiii in fata masinilor sa "prinda" locuri bune. Era cat pe ce sa dau in 2 inconstienti din astia. Probabil ca ei si-au pierdut copiii pe strada. Organizarea evenimentului: de tot rahatul. Bradul sucks, ambienta sucks, romanul de zi cu zi sucks. "Vino cu noi sa vedem bradul in Piata Unirii !" Mai bine il puneau dracu' in alta zona. La poll mai mergea o varianta: O porcarie ... |
Quote:
se putea face altceva cu banii.....:peace: |
@vlad_Mafiotu... DUMNEZEULE CATA LUME !! si eu am fost acolo dar nu am ajuns pana langa brad... am stat pe partea cu palatul justiei si masina pe unde am apucat mai in spate... zici ca era REVELIONUL... la stiri se spune ca au fost 70,000 de oameni... eu zic ca au fost peste 100,000... un haos total. e incredibila poza... kiar ca times square :|
NU SE MAI VAD MASINILE DE OAMENI :| :| :| :| |
1 Attachment(s)
Ma sigur e in bucuresti ?
Initial am crezut ca e in China pe undeva :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
metrou unirii, 1 dec 2007 orele ~19:00....bradul rezista... oamenii nu :(
|
9 Attachment(s)
poze noi cu bradu :))) si cu lumea care se ducea la brad... bla bla bla
|
de ce atata lume?? ce e asa special un mare brad si niste artificii??
a fost ceva moca de era atata lume acolo?? cred ca se putea face altceva cu banii |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning