![]() |
206 Tuning
4 Attachment(s)
Salutare.. vreau sa ma apuc de o masina care se poate tuna foarte ushor.. si foarte interesant un Peugeot 206 ... am cateva poze pt inceput.. astept propuneri din partea voastra ... idei :)
|
Re: 206 Tuning
Salut. frumos.
eu As Putea SA te Ajut Putin Al Exterior Adica Praguri Bari Eleron:d Am Pragurile Si Bara Spate D Ela Mercur Tuning De La Mercur Tuning...finute Si Elegante.dac Aesti Interesat Pot S Aiti Pun Si Niste Poze |
chiar te rog :X:X
si daca este un pret pe PM .. |
4 Attachment(s)
uite aici modelul de bara mai cuminte dar arata bine si pragurile :D
am si un eleron de la un prieten ,modelul de pe 206 negru si de pe cel albastru |
Salut zein, daca vrei sa incepi sa il modifici la exterior incepe cu jentiile :) , arata bine praguriile si eleronul :) bafta
|
pragurile is 250 de euro setul...noi eu am zis ca le dau al 100...si s-au cam tras pe ...fese
bara spate e de la clemens tuning parca si noua e 350 euro si o dau cu 190 .mai bine decat atat nu se poate |
Jante dragute,folii:twisted: stopuri pe led,angel eyes daca te pasioneaza:-P un eleron dragut pentru inceput.Nu cred ca are rost sa te gandesti la un body kit ..lasa-l pentru mai incolo.parerea mea;)
|
uite ce stie domnisoara:D..ar trebui sa ii urmezi sfatul :D
|
Pentru Inceput Te Sfatuiesc Sa O Vopsesti Toata Alba Si Sa-i Pui Niste Jante. Dupa Aceea Stopuri Cu Leduri, Bari Praguri, Evacuare Si Ceva Muzica Si Zic Ca Va Iesi Bine, Depinde Care Sunt Gusturile Tale Si Ce Vrei Sa-i Faci
|
Vopseste bandourile albe;)
|
intradevar o sa ii dea un look mai curat mai...special..sigur va iesi in evidenta si...daca scoti si desenu ala de pe el cu leul...ar arat amai finutz :D parerea mea
|
Quote:
scuze ca intreb ceva p topicu tau zein.... ---alexufo cu cat dai eleronul?? --- si pt tine zein: pune-i niste pleoape si niste stopuri clare pe negru... mi-am luat si eu dupa www.instalatiixenon.ro -pleoape 90 ron -stopuri 270 ron.... deci super ieftine.... |
pleoape 60 lei :D am eu un set :D
eleronul... 280 |
s-a facut ce model de pleoape ai ? da un pm .. si ti le-am cumparat :) scuze ca nu prea cumpar pt asta aku sunt in proiect cu cealta 406
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2025 4Tuning