![]() |
Vand Logan (amatori tuning)
3 Attachment(s)
Logan Prestige 1.6 16V an 2006 14000Km , 118CP la roata masurat pe Dyno test.
Imbunatatiri: Frane racing si racorduri frane sertizate Brigestone. Jante si cauciucuri noi Suspensie sport, arcuri Eibach Evacuare BORLA serpisori ( colectorul de evacuare ) Supersprin electronica sport filtru admisie sport faruri si stopuri schimbate Kit exteorior. PRET FIX 11500Euro, la curs bnr. Detalii aici, pm sau yms ( gasiti yahoo-ul in profil ), pt cei care vor sa o cumpere si sa o vada lasati un Nr de telefon in PM si va contactez eu sa proprietaru. Masina ne fiind a mea si am vb si cu proprietarul sa imi zica mai mutle detalii sa se justifice pretul. Preturile sunt aproximate " + " " - ". in general exista facturi pt fiecare din cate stiu, urmeaza sa mai vin cu detalii. Masina pret nou 10500E se scad 14000km Piesele adaugate nu au mai mult de 1000 -1500km Jante + anvelope noi - 800e Serpisori SuperSprint - 500e Evacuare Borla - 250e faruri, stopuri - 500e racorduri frane - 150e dif infinity componente - 300e kit dacia - 30mil arcuri Eibach -150e filtru aer sport - 60e bara ranforsare fata - 150e Electronica - 400E ( este alt calculator , nu e schimbat softul si scoate pe dyno test 118 cp reali , nu aberatii ) Numai bine, daca e ceva rog moderator sa uneasca primul thread |
Re: Vand Logan (amotori tuning)
arata bine.. pacat totusi ca la interior e tot dacie...
|
Quote:
|
Ca sa nu mai fie probleme ca am primit intrebari.
Pe spatele masinii se vad niste drepunghiuri, Au fost scoase emblemele Logan si 1.6 16V si pus autoclant gri. Cine cumpara masina va primi si sestul de embleme daca vor sa le puna. 2. Pragul stanga deabea a fost montat de aceea e scotch pe el, sa nu credeti ca o am pe elodia sub masina ca nu e :P |
Vine craciunul, cine isi face cadou un logan ?
|
the daily UP
|
c'mon ... cause when I'm UP in my room
|
De craciun fi mai bun fi adevarat .. spune da nu spune nu cu christmas logan bun :D
|
Up... and daily up
|
sus ... cu loganul
|
sus sus .. si la drum
|
pe spate ai discuri de frana sau sunt de alea false?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning