![]() |
Ford scorpio tuning concept
10 Attachment(s)
Salut fanii Ford Scorpio... indiferent daca esti mare sau mic... ai masina mai noua sau mai veche.... mai modificata sau nu... va sorb cateva minute din timpul vostru pt a va invita sa priviti cateva masini facute cu gust.. zic eu. bafta !
|
Re: Ford scorpio tuning concept
3 Attachment(s)
inca cateva
|
mama nici un reply nimic.. la asa frumusesti.. se pare ca m-am inselat.. kiar nu stiti ce e frumos :D... aaaaaaaaa stai am uitat... majoritatea oamenilor din romania la capitolul masini urmeaza principiul. mafia.. AKA BUG MAFIA- 40 km la ora :P
|
Sunt faine mai putin aia rosie ii prea exagerata.
|
Quote:
|
Cea mai frumoasa aia de Buc, un mic defect si la aia esapamentul da cam nasol acolo putea sa o scoata pe centru in spate.
|
Quote:
|
Ce sa zic bafta omului cu vanzare. Chiar fumoasa.
|
2 Attachment(s)
am mai gasit una... nu e cine stie ce...se vede ca e in romania... dar ma rog... e simplutza si ok cred eu
|
are un amic una de vanzare cu volan pe dreapta numere valabile de anglia..automata..motor cosworth
|
aia visinie din buc este a lui mihai..intr-adevar e frumoasa masina
|
da.... a cumparat-o asa din germania parca nu mai stiu sigur si asta vara o vindea cu 7-8 mii de euro parca... a fost pe autovit cateva luni bune,nu mai stiu daca a reusit sa o dea...
|
imi place interiorul la cea rosie
|
este interior de mk2... masina e mk1 :D, a avut de lucru omu la ea pentru a reface instalatia electrica.. etc
|
cea mov e cu gust facuta si simpla. f putzin ii naspa bara spate dar in rest e faina
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning