![]() |
proiect GAJ'u
2 Attachment(s)
tinind cont \"pentru unii\" 2 GTI de 15 nu sunt suficiente intr-o noapte am visat urit si m-am hotarit sa-mi schimb muzica!
am ales o linie HERTZ cap-coada(fara cd_player)si i-am dat bataie astfel: amplifuri: 1 X vrx1.500 pt bass 1 x vrx3.400 pt medii difuri: bass: sub1:4 X hsx 300 sub2:2 X es 165 medii si inalte HY ENERGY 2 X hd500 2 X hsk165 2 X hcx165 eu sper sa treaca de nivelul de 150 db.oricum masina va fi pregatita si se spl si sq. |
nu stiu cat de bine o sa reusesti sa combini spl cu sq. mai bine incerci sa te axezi pe una singura dar cum trebuie. oricum bafta si spor la treaba.
|
In locul tau as alege Kicker. Daca ai fonduri poti opta pt SoloX 5000W RMS! :shock:
|
BAFTA GAJULE :D :D :D
|
Re: proiect GAJ'u
Quote:
Daca tot vrei sa faci o treaba buna ,te sfatuiesc,ca de data asta sa nu mai faci rabat la volum si sa mergi exact pe specificatii,calcule ,paramatrii T-S.....la GTI-urile care le-ai avut...nu prea cred ca ai tinut cont.....Asta in ideea ca vrei sa obtii SPL cat mai mare.... Bafta |
Re: proiect GAJ'u
Quote:
|
Pai tre sa mai incapa si un sac de cartofi langa sub.
|
specificatiile producatorului pentru Hertz HXS duc la incinta de tip vented de doar 24L...astea toate duc la un castig de spatiu extraodinar si lasa loc la mai multe...bafta
|
Re:
va fi o super mare susta ca aceasta masina sa fie si pt spl si sq.
oricum difu are nevoie doar de 24 de litri. fii sigur ca nu se va face rabad de la cele necesare pt cea mai tare bubuiala a difurilor. sper sa nu imi zboare body kitu de pe masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning