![]() |
Cumpar Cielo
Cumpar Daewoo Cielo, fabricatie (neaparat) Coreea, 1995-1997, GLE AC. Astept oferte din Bucuresti si din imprejurimi, cu pret, poze, kilometri, stare de functionare.
Mihai 0724580855 0788169808 , [email protected] , mitzubest yahoo id. |
9 Attachment(s)
Nu stiu exact anul fabricatiei, dar e dinala Corean.(95,96) full options
Nr km, nici ala nu-l stiu exact, vreo 90.000 MODIFICARI: -spoiler fata(model unic)(+inca unul de rezerva+originalul) -jante pe 15 -discuri gaurite -pleoape fata+spate -eleron(subaru imprezza) -geamuri ionizate -scaune sparco(+ cele originale cu tapiterie de piele) -volan momo,pedale momo,centuri momo -tapiterie piele pe bancheta din spate, si pe fetele de usi (rosu cu negru) -toba sport din galerie(un zgomot de invidiat) -filtru de aer sport -pistoane de BMW -sistem audio : 8 boxe + statie + tub (toate alpine), doar cd- player-ul e Sony -suspensie sport pe gaz(o stabilitate de invidiat) + Tribale Probleme: cablul de la frana de mana, rupt :lol: Toate acestea doar 5000 oiro :wink: |
Caut un Cielo mai \"standard\", deci nu preparat ca al tau. Sorry .
|
Re:
Quote:
Ca asta nu mai e nici unul.. :roll: |
Man, nu o lua personal. Tu ai personalizat-o asa cum iti place tie, asta nu inseamna ca trebuie sa imi placa si mie.
Btw : imi place masina cum arata, numai ca nu se preteaza la ce fac eu cu ea, de aia vreau 1 cat mai standard, care sa nu iasa in evidenta. Sper ca intelegi ca nu-i nimic personal. |
Inca vreo 2 zile sunt in cautari, apoi ma voi hotara la una.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning