![]() |
Contul deschis pt pista de drag !
"-Dupa cum stiti sau nu stiti m am hoatarat sa fac primul pas prin a creea un cont pt o pista.
-Sunt sigur ca acest cont va creste f repede. -Acum cand sunt bani putini in el va parea o gluma dar cand el va creste va creste si puterea noastra de a face ceva pt noi. -Extrasele de cont vor fi publicate saptamanal AICI. -Sunt sigur ca singurul avantaj pe care i l va o feri depunerea unei sume in acest cont va fi participarea gratuit la evenimente. -Aici puteti atasa si copiile de pe Ordinul de inacasare. -Oricand sunt dispus sa dau detalii despre ce vom face de acum inainte. -Nu cer decat increderea voastra si daca am sa o am cu siguranta nu ve ti regreta. - CONTUL ESTE : -B C R- -Badulescu Nicolae Florian- -RO76RNCB0318043727750001- " Florica Pentru mai multe detalii click |
Re: Contul deschis pt pista de drag !
Haidetzi sa incercam si noi sa facem treaba.
Sa sprijinim cum putem mai bine "Proiectul 402"! E vorba de 100 RON pe care trebuie sa-i depunem. Cine poate mai mult, cu atat mai bine. E vorba de visul oricarui racer. O pista! E pentru noi si pentru urmasii nostri. Hai sa ne dam si noi in sigurantza! Cu riscuri 0 (zero) |
riscuri minime dar nu 0 :)
incerc sa fac rost de bani sa dau si eu , ca peste ceva timp o sa am si eu cu ce sa ma dau :mrhappy: |
eu nu promit nimic!! depinde pana cand va ramane contul deschis!! chiar daca nu am cartonasul si masina, as cotiza cu cea mai mare placere!!
|
cred ca o sa ramana deschis cat va fii pista deschisa :)
|
atunci e bine....sigur vom cotiza....
|
Nu Mi Se Pare Normal Suma Inpusa , Fiecare Depune O Suma Kt Poate Si Kt Este Limita La Banca , Bcr Are Suma Minima Depunere Numerar 25 Ron , Brd 20ron , Deci Se Poate Si La Suma Asta Se Ia Un Comision De 0,.... % Deci
|
si cam ce crezi ca se poate face cu 20 ron?sau crezi ca vor fi asa mii dintre cei care vor dona cate 20 ron incat suma sa reprezinte ceva?
|
bogdan el cred ca se referea ca poti sa depui cu timpu cate 20 ron cum are si el banii ca nu toata lumea dispune de sume mari tot timpu iar in fiecare saptamana poate nu se simte 20 ron dar sa dai o suma mare din mana dintr-o data se simte bine.
|
pai asa mai e o solutie. dar daca pui 20 de ron pe sapt, ii poti da cuiva sa depuna la final de luna..sa zicem.
oricum, eu zic ca daca e ceva de zis...sa discute pe topicul ala, ca nu suntem in masura sa luam noi decizii sau sa ne plangem. |
pe topicul ala sunt niste certuri si interese care te fac sa te gandesti de 2 ori inainte sa depui banii...asta daca apuci sa le citesti pana sa fie sterse
|
pai asa si va fi. sau te astepti la altceva? sunt orgolii prea amri si interese...
|
punctul meu de vedere este sa mai asteptam pana knd o sa se linisteasca apele , oricum sunt interese ff mari
|
Am avut si pista...topicuri inchise, multa cearta si 7 depuneri
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2025 4Tuning