![]() |
Porsche Boxster RS 60 Spyder
5 Attachment(s)
Porsche Boxster RS 60 Spyder La Bologna Motor Show, ce se va desfasura la inceputul lui Decembrie, Porsche AG va prezenta publicului Boxster RS 60 Spyder a carui sursa de inspiratie este un Porsche al anilor '60, si anume Type 718 RS 60 Spyder. |
Re: Porsche Boxster RS 60 Spyder
nu sunt io mare fan Boxster da .. arata bine masina :))
|
mmm....mmm...ii dragutza...imi place interiorul...elegant;)
|
1 Attachment(s)
poza asta spune totul..
|
Sunt de acord cu voi ca amsina arata bine, dar parerea mea e ca asta e doar o strategie de marketing. Adica ceea ce ei considera editie limitata are prea putine lucruri are sa o diferentieze de un model obisnuit si in plus nu prea vad nimic comun cu modelul care a constituit puctul de referinta, faand exceptie interiorul care la ambele e rosu.
|
nu stiu cat isi avea locu o ''editie limitata'' de 1960 exemplare dar arata f bine cu toate ca nu-s fan porsche in mod special.
|
nu vad nimic special la boxster....in afara de interior care e frumusel....si poate editia limitata:)
|
Quote:
|
o skimbare in bine, arata mai ekilibrata masina asa,dar vb lu' 2fast4u,este doar o startegie de marketing, pakt k n au facut cva mai radical
|
Quote:
|
E frumnoasa foc.
|
nu prea inteleg de ce il fac editie limitata, probabil o strategie de marketing...
|
Quote:
Culoarea nu? |
Ce masina de fetite. Mai bine un Z3 decat asta.
|
este elegant...insa nue e deloc agresiv
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning