![]() |
Dacie 1999 sau Dacia Sport????HEELLPP!!!!
salut...sunt nou pe site si am o dacie berlina din nov.1999, pe injectie.arata foarte bine zic eu si merge impecabil,dar vazand ce daciile clasice, sport sau cele din 70-80.....m-am trezit piersut....sa imi vand dacia asta, pe care o cunosc f bine....si nu am bagat in ea decat ce e mai bun si necesar....si sa iau una sport sau sa raman cu ea????
|
Re: Dacie 1999 sau Dacia Sport????HEELLPP!!!!
ramai cu ea ;)...nu stii ce dacie sport sh gasesti(buna sau rupta in 2..de rugina)...plus ca stai inghesuit in ea(daca esti inalt ca mine:lol: )..in schimb...trage mai bine decat berlina ta,sta mai bine pe viraje(insa daca ti-a fugit putin de spate....cu greu o redresezi ;) )..DAR...eu nu mi-as mai lua o dacie sport decat daca as lua-o sa o modific......( iti spun astea din proprie experienta....am condus destula vreme o dacie sport..si stiu ce poate :lol:
|
nah mai te cred......intr-adevar nu stii ce cumperi.....dar nush...e frumoasa sportiva...si din cate am aflat despre ea rupe pt o dacie.....nah, si asta merge bine.....in a 4a am 140.....pe la 4300-4400 de ture:)si mai am si 5:)si trage si bine...adik nah, i-am schimbat bujiile...cu din alea in 4 electrozi..bosch...si ulei castrol magnatec, aditiv dura lube..:)dar nush cum sa impac pasiunea mea pt gordini cu daciutza mea "moderna":)ms pt reply:)
|
eu zic ca merita o sportiva old school fata de zambetu care cu care mi-ar fi rusine :))
|
batranica sport
|
io nu am vazut dacia 1999pe injectie...a mea e tot 1999 dar carburatie.oricum nu da dacia 1999 pe sport.asa cred eu .faci ce vrei e masina ta.
|
fiderzen ai dreptate....nu stii ce sport gasesti....dar un lucru e sigur....nu te tii cu berlina dupa sport...cel putin la demaraj si plecare,iar curbele sunt preferatele mele!fuge ce-i drept de spate...da arata-mi mie dacie care sa nu fuga de spate..........
berlina isi ia praf de nu se vede....sper sa nu se supere nimeni...am avut berlina simpla carburatie,break injectie,berlina injectie,dacia sport... ps: yo incap ff bine in sport si am peste 1.90 ! depinde ce fel de scaune ai...si cine le-a montat!!!si yo am avut de safrane plus o traversa montata aiurea si nu era confortabil deloc...abia incapeam....am dat jos sina de cfr si montat scaunu simplu ...e tipla...abia astept so scot la aer... Exista berlina din 99 pe injectie atunci au aparut primele motoare cu injectie la dacie....yo am avut breaku pe injectie da erau si berline... |
cu dacia mea,berlina,1.3(dupa rk)...m-am dat cu sportiva si pana la 120 eram cu 1 masina in fata .... da,sportiva fuge bine ptr o dacie,mari diferente la motor fata de un 1.4 nu sunt!...carburatorul este acelasi,alte jigloare parca...si mici modificari cred la axa sau la chiulasa fata de un 1.4 stock...dar nu mi se pare competitva daca ramane stock :Dcutia si greutatea o ajuta cel mai mult ;)
|
hmm posibil...8) ..eu m-am dat cu un amik si la plecare de la semafor eram deja cam cu o masina jumate-doua inaintea berlinei.:twisted: ...sa mai zic ca am blocu de 1300 vechi?:sad: :sad:
greutatea o ajuta...si cutia..:-) cu cutia in 4 iau berlina cu cutie de 5......bine pe distante lungi ar merge mai bine cutia in 5...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning