![]() |
Chrysler Sebring
Avand in vedere ca nu am gasit in romania niciun Sebring tunat sau macar o tentativa m-am hotarat sa deschid acest Thread ca poate aflu si eu si cei interesati firme sau idei cu care poti face un Sebring o torpila tunarita la maxim...:twisted:
|
Re: Chrysler Sebring
3 Attachment(s)
Ca prima dilema...
Toti am auzit de renumitu spoiler de la sebring pe care l-am vazut doar in poze sau in filmulete facute in state sau in alta parte... evident nu in romania... Eu personal am fost la SIAB si la Service-ul auto unde cica se comanda astfel de piese, si sunt toti bata nici nu stiu dc sunt acolo... iti dau o foaie pe care sa o completezi cu datele personale si ce accesorii te intereseaza si dupaia presupun ca o arunca ca eu de 2 luni de zile nu am primit niciun raspuns... Daca cineva ma poate ajuta cu aceasta problema sa posteze ca poate sunt mai multi doritori... |
Ce fel de piese doriti?pm me
|
Eu am schimbat ceva la al meu grila fata de bntley continenta gt . Atat deocmdat
|
ai o poza sa vad si eu cum arata?
|
https://img530.imageshack.us/img530/1...2071401cc6.jpg
https://img530.imageshack.us/img530/6...2071412hn0.jpg .... Un chrysler modificat...sper sa va placa.. |
sal.....eleron iti iei de la casa auto...bld expozitiei....eu mi-am pus de cand am luat-o.....de 4 ani....
|
Si cat ai dat pe el?
|
5 Attachment(s)
nu mai stiu.....uite un nr de tel....il cheama Voicu.....0741333379...el se ocupa de masina mea....incerca sa-l suni si sa-l intrebi...daca nu te directioneaza la altcineva....
|
am un stratus cabrio de vanzare din 97 daca este cineva interesat claudiu_bgs ma gasiti sau la 0765735646
|
Quote:
|
Voi posta cateva fotografii cu lucrul la un stfel de model... Sebring Convertible
:!: Masina se afla momentan in lucru, vom realiza si un body kit complet pe care il vom oferi spre vanzare posesorilor de Chrysler Sebring |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning