![]() |
Sfat cumparare Audi A4
Numele meu este Cosmin si as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra(evident cine vrea sa ma ajute)
As vrea sa mi achizitionez un audi a4, modelul de dupa butoias(1999-2002), si as avea nevoie de niste sfaturi.Voi ce ma sfatuiti, este o alegere buna, rea. Merita sa imi achizitionez o astfel de masina.Va rog frumos ajutati-ma.:help: :help: |
Re: buna seara
Quote:
|
Salut,
Scuze ca o sa fiu offtopic ( nu vreau sa creez alt topic ptr o intebare). Aveti careva idee cam ce consum are un A4 model 2004 1.8T ? Trage bine ? |
pai eu iti recomand cu caldura un audi sunt masini bune fiabile si pe deasupra poti sa ai si performante cu ele daca vrei bineinteles e il vrei tu si cat despre modelul pe care il doresti tu care ar fi ca sunt doua modele b5 fab din 95 pana in 2000 si b6 fabricatie dupa 2000 acum depinde de tine amandoua modelele sunt faine oricum bafta in ati procura un audi
|
Re: Sfat cumparare Audi A4
Asa e, audi A 4 (de dupa butoias) s-a fabricat din 1995 pana in 2001 cu faceliftul din 1999 cand s-a umblat putin (calandrul motor, bare ).Parerea mea k sunt masini foarte bune,fiabile care isi pastreaza oarecum pretul in timp.Depinde de tine ce-ti doresti de la ea pt. k oricum nu este o masina chiar ieftina si care se intretine usor.Eu personal am un audi a 4 din 2002 diesel de 130 de cai si sunt foarte multumit de acesta. consumul mediu e undeva la 6% si crede-ma ca eu o fugaresc si prin oras si prin afara.
|
Quote:
|
Re: Sfat cumparare Audi A4
eu am un a4 2002,o am de 2 ani dar nu am avut absolut nici o problema.a vazut mecanicul doar pt schimbul de ulei...:grin:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning