![]() |
BMW 760il Vs. Audi A8l
1 Attachment(s)
Spuneti si voi ce credeti
|
3 Attachment(s)
BMW 760 V12 — 445hp, 5.4s 100km/h
|
Dupa mine, Audi a fost si va fi mereu cu un pas peste BMW. Si la look, si la performante...
Pretul spune tot. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
Aleg S600.........dar avand in vedere ca nu l-ai pus, merg pe A8 W12, oricum, vezi ca poze cu exteriorul e cu un A6 nou, nu A8
|
Poza din exterior e A8L
vezi http://www.audi.ro/news.php?newsid=2...9ad25d76eaa0d4 |
corect.....imi retrag cele spuse............ma gandeam la modelul nord-american care nu are grila asta alungita, o are \"normala\"
|
:lol: :lol: w12..de la audi..ester o masina super..chiar azi a aratato..pe motorvision aici..100 in 5,2 sec..!!! :lol: :lol: dar nu asta conteaza la asa o masina..are de toate lux pur..deci eu merg pe aud ca si intodteauna.. :lol: :lol: :lol:
|
Audi clar peste BMW la faza asta !!..masina mi se pare mult mai eleganta ...si arata super... seria 7 sa cam invechit ..adik a iesit din topul meu :):D..parerea mea!!:peace:
|
m-am uitat si eu azi la motorvision si mi-a placut mult Audi, dar oricum pentru mine BMW ramane BMW dar dupa lux eu n-as crede ca Audi A8 e mai presus, chiar si-ntr-o revista de azi scria ca bmw 760li ramane putin mai presus din punct de vedere ai luxului!
|
:lol: :lol: da in romania castiga mereu bmw..la teste aici este chiar invers ..a fost un test ..intre a8 w12 s500 si bmw..si a castigat audi..dar eu zic ca este o chestie de gust.. :wink:
|
Asa e gusturile nu se discuta, Dar la viteza s600 il face pe A8L, avind 4.9s la 100km/h si audi 5.2
|
:lol: :lol: :lol: poi .are si mai multi cp ..are 500 ..dar asta nu conteza la clasa asta..si toate sunt limitate la 250..
|
si eu merg pe audi
|
Idem! Audi
|
da...prima mea reactie cand am vazut masinile astea a fost :shock: :shock: :shock:.M-a surprins A8 cu niste performante care depasesc 760iL.eu unul raman la bmw chiar daca audi este mai puternic..... 8) 8) 8) .ma deranjeaza acum intentia bavarezilor de a face un facelift la seria 7 care il face un veritabil........X3 :evil: :evil: :evil:
ma rog aici e chestia de gust!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning