![]() |
Ce flori cumparati?!?
Ce flori ati oferit sau ati vrea sa oferiti unei prietene,iubite etc;) Mentionati si motivul pentru care ati ales floarea respectiva:yes:
Pentru fete:ce flori ati vrea sa primiti:dribble: :dribble: |
Re: Ce flori cumparati?!?
din gradina vecinului :lol:
|
Quote:
OT:Succes la examen:tenisclap :tenisclap :wave: |
Quote:
:D O.T. Ms mult de tot ;) sa fie :D |
Pai Ada :hug: eu de obicei ii ofer trandafiri rosi :flower: pentru ca o iubesc dar si trandafiri galbeni ( mai rar ) pt ca e un pic mai geloasa iubita mea :oops::oops: :love:
|
sigur am vazut acelasi film mai de vreme de ai facut acest topic.....cel putin asa cred yo.....bine, sa spun si eu acum.....sincer in momentul acesta daca as avea unde sa gasesc un ghiocel, ar fi cu siguranta floarea pe care as dauo prietenei mele
|
Quote:
Cel mai frumos si inedit buchet..a fost unul compus din 5 trandafiri...: 1 rosu 1galben 1 alb 1 roz 1 portocaliu apoi 5 cartonase.....respectand culorile..: Unul .. Pentru ca: Rosul simbolizeaza caldura, pasiune,seriozitate Rosu simbolizeaza dragoste , libertate.... Unul Pentru ca: Galbenul simbolizeaza fericire, optimism si concentrare. este simbolul fericirii, splendorii si maretiei. Este culoare usoara, calda si plina de lumina Unul.... pentru ca: Albul simbolizeaza puritate, castitate, inocenta. Albul reflecta lumina..alb absolut... Aduce speranta .. bucurie ..succes Unul ... pentru ca: Rozul este cea mai romantica si afectiva culoare. Aceasta culoare iti da liniste ori de cate ori o privesti ..... Unul pentru ca: Portocaliul este asociat caldurii, multumirii, prosperitatii si onestitatii. Radiaza multa caldura si fericire...... |
@Cristi :hug: :hug: :hug:
@TR_00_ANN Nu sunt sigura despre care film e vorba:D @Bodyspeed Frumos:oops: ;) |
acum depinde starea de spirit pe care o am...si in ce context le dau...n-am un tipar anume...ce-mi place in momentul respectiv...:bunch: :flower: ;)
|
Quote:
Trandafiri portocalii (nu stiu daca e culoare naturala sau sunt vopsiti cu sprayu' :lol:) in fiecare zi de 26 a lunii, unei singure femei :) |
Quote:
|
Quote:
sunt originali , portocalii ..comanda speciala ce te bagi :D maine sa nu uiti....ca e 26 ;) |
Nu dau banii pe flori.
|
Quote:
decat sa dau banii pe flori mai bine mananc sau mancam ceva k floriile nu tin de foame |
Trandafiri galbeni .... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning