![]() |
Help me !!!
De o vreme ma tot gandesc sa vand Nissan-ul si sa imi cumpar alta masina, sunt f. multumit de Navara dar acum am o camioneta pt. munca si parca mi-as lua o masina de lux. Nu prea am idee ce sa cumpar asa ca cer ajutorul vostru.
Pretul maxim ar fi cam 50.000€, si motorul trebuie sa fie neaparat diesel pana in 3.000 cm3. Am o lista cu cateva masini: -BMW 530d sau 525d -BMW X3 3.0d -Audi A4 (noul model) 2.7 TDI -Audi A6/Allroad 2.7 TDI -Mercedes-Benz E 220CDI -Mercedes-Benz CLS 320 CDI -Volvo S60 D5 Summum Nu cunosc prea bine aceste masini, deci va rog pt. cei care au/cunosc aceste masini sa ma sfatuiasca. Nu ma grabesc pt. ca totusi e suma destul de maricica pt. mine si apoi nu vreau sa imi para rau pt. alegere.Astept si alte idei din partea voastra. Cu respect, Tei |
Re: Help me !!!
Am uitat sa precizez ca masina nu trebuie sa fie neaparat noua, m-as baga si la un sh dar sa nu depaseasca 60k-70k de km.
|
Eu as alege a4. Arata bine modelu nou(ca orice a4 de altfel) si l'au cam laudat sambata la promotor:lol:
|
Si ca motorizare care ar fi mai buna 2.7 sau 3.0 ??
|
Quote:
consumu probabil putin mai mare da la diesel nu poate fi mare diferenta iar pe autovit toate a5 care sunt de vanzare sunt 3.0 desi este disponibil si 2.7 pe a5 Oricare motor ar fi e tare masina:D |
Astazi am mers putin sa revad A4, iar cel de la reprezentanta mi-a spus ca pana in februarie fac o reducere de 1.050€. Infine mi-am configurat unul si cam asta a iesit:
AUDI A4 3.0 TDI V6 240CP QUATTRO TRANSMISIE: MANUALA 6+1 TREPTE 0-100 km/h: 6,1 secunde VITEZA MAX. : 250 KM/H CUPLU MAX. : 500nm CONSUM: -urban 9,6 -extraurban 5,4 -mixt 6,9 PRET fara optionale: 42.300 € DOTARI DE SERIE: -VOLAN SPORTIV MULTIFUNCTIONAL IMBRACAT IN PIELE PERFORATA -COTIERA FATA REGLABILA -INCHIDERE CENTRALIZATA CU TELECOMANDA -CLIMA AUTOMATA CU REGLARE IN FUNCTIE DE RADIATILE SOARELUI -PORTBAGAJ CU DESCHIDERE AUTOMATA -PROIECTOARE CEATA -MMI -AIRBAG-URI parca 10 -OGLINZI ELECTRICE INCALZITE -LED-URI OPTIONALE: -XENON PLUS -SENZORI PARK FATA-SPATE -SENZORI PLOAIE SI LUMINA -SENZORI ANTIORBIRE pe toate oglinzile -TRAPA ELECTRICA -SISTEM CONTROL PRESIUNE PNEURI -BULOANE ANTIFURT PT. JANTE -PACK LUMINI -PACK SPATII DE DEPOZITARE -SCAUNE FATA INCALZITE CU REGLAJ LOMBAR ELECTRIC -ISOFIX -TAPITERIE PIELE MILANO -AUDI DRIVE SELECT -SERVO DINAMIC -REGLAJ ELECTRIC AMORTIZOARE (3 NIVEL-URI) -AIRBAG-URI LATERALE POSTERIOARE -ANTIFURT VOLUMETRIC ULTRASONOR -AUDI SOUND SISTEM -RADIO SYMPHONY PRET TOTAL: 54.500€ Imi place f. mult aceasta masina lla interior cat si la exterior. Dar CLS este un obstacol, zilele astea vreau sa ma duc sa fac un drive-test si sa ma interesez cum stam cu preturile.Cu respect ! |
Quote:
"CLS 320 CDI 224CP@3800; 0-100km/h: 7,0s; Consum mixt: 7,6-8,1 l/100km CLS 320 CDI - Preţ de listă: € 49.860,00" cu cv optionale si TVA trece mai mult de 50.000 decat A4 Poate la tine in italia gasesti mai ieftin sau sh |
PRET TOTAL: 54.500€
-multi multi bani ...echiparea e bestiala ..... bine ca nu am banii tai ca la 20.000 de euro cat am avut eu am stat un an de zile sa ma hotarasca , la banii aia statea 3 ani :)) -parerea mea sa vb sa-i scoti limitarea de 250km/h te mai costa vreo 1000 de euro din cate stiu eu ...in rest numai bine si sa te bucuri de alegerea facuta |
CLS-ul si aici este mai scump ca A4, dar daca o sa am noroc poate gasesc un sh aproape nou. Deja ceva ceva am vazut pe net la niste dealeri sub 50k euroi... Bafta!
|
Quote:
|
eu cred ca un X3 ar fi OK pentru ceea ce doresti !! si ca pret - calitate !! :rolleyes2 :idea: :arrow:
|
la 530 d nu te prea gindesti sa inteleg ca nu iti prea place
|
530d e misto ... doar ca mie nu prea imi place sa am o masina f. P******a , CLS nu prea il vezi la orice pas. Oricum daca gasesc la cineva ceva bun il cumpar cu mare placere. Eu sh-rile le caut doar la persoane fizice pt. ca la parcuri auto dau km inapoi cu mult ... f. mult!
La BMW o sa dau o fuga vineri sau sambata sa vad seria 5 sau X3, si poate au un sh cu cartea service la zi. |
Florine tu deja stii care e parerea mea... Audi A4 sau Allroad. Vezi ca azi am fost la un dealer si ti-am gasit un CLS 320 - full extra - 2006 - 46.000€ negociabil. Pt. mai multe info ma gasesti pe mess. Bafta!
|
Astazi cei la Mercedes mi-au facut o propunere cu un S 320CDI din 2007 cu 50.000km - pret : 59k €. Am sa ma duc azi sa il vad, dar totusi la S e cam mare intretinerea pt. mine. Voi ce parere aveti ? Merita sa-l cumpar ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning