![]() |
Tuning pe machete
Acest topic este dedicat pentru machetele voastre modificate de voi! Machetele modificate din fabrica vor fi prezentate aici:Machete Stock!
Va asteptam cu operele voastre de arta:) |
Re: Tuning pe machete
Quote:
|
6 Attachment(s)
Before & After...:))
|
Quote:
PS: ma refer la macheta standard , calitate/detalii :P |
Quote:
|
Quote:
|
ai modificat-o bine...e de efect modificarea ;) la interior ;) bafta in continuare
|
3 Attachment(s)
A mea nu are modificari la motor etc:rolleyes2 Dar e a mea si tin mult la ea:oops: :yes: :yes: :evil_laug :evil_laug Daca aveti voi idei ce as putea sa-i fac:lol: |
eagle, am pentru tine o "misiune" :lol:
vad ca nu esti din ro, asa ca ai mai multe sanse sa gasesti ce caut eu: un motor de la firma Partsbox (asa am gasit scris pe un forum) de orice fel. preferabil un small block sau ceva sa mearga pe o masina americana (am in proiect un mustang gt din 99 si ii lipseste motorul). ontopic: un link pe care il recomand tuturor;) http://www.briansmodelcars.com/ |
O sa caut in Ianuarie ca e un show aici de masini de epoca, tuning in general si vine un camion plin de masinute, motorete etc :D ..
@ ~Ada~: Poti sa schimbi jantele :):idea: |
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare : de unde sa iau jante ?
caci obisnuiam sa le iau de pe autoart.ro , dar cum nu mai comercializeaza am ramas fara 'furnizor' :| PS: bmw-u e proiectu' , momentan e dezasamblat tot :lol: |
Quote:
M-am apucat de touareg ...lucrez la interior ....knd o sa fac poze o sa le pun ... Eagle: Posteaza in topicurile dedicate nu unde gasesti! |
Am si io o intrebare :D cum pot sa fac "neoane" la machete?:D
|
Exista chiar neoane mici care se pun si in displayuri la telefoane, mini-televizoare LCD, dar costa destul de mult:(
|
da.....da alta metoda(home made) nu este :D chiar nuj cum as putea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning