![]() |
Db-05-dsw
4 Attachment(s)
o am de vreo 2 luni si am facut si yo cateceva la ea....voi ce parere aveti de DACIUTZA mea din 95.....
|
Re: DB-05-DSW---pareri si sugestii
vopsesteo, curatza farurile, pune la punct motoru, si rezolva problemele care le are dak are la frane , directie, s.a.m.d.
:D |
i-am facut motoru,la directie e fresh,frane am de ingheatza....mai am de vopsit si farurile o sa le schimb .....o sa o vopsesc la primavara k am mai multe de faqt la ea......mai astept pareri...o sa pun poze si q interioru....:D
|
capacele sunt foarte nashpa,dupa ce o vopsesti fa-o cat mai simpla si cu gust,fara atatea abtibilduri pe ea...bafta
|
poti incepe printr-o vopsire (si spoilerele ), dar fa-o cat mai simpla fara atatea abtibilduri cum zice ilegal faruri noi k nu le poti curata ceva stopuri sucare si jenti k alea fac masina si dupa aia e mai usor . Bafta
|
4 Attachment(s)
am mai pus cateva poze...scz de claritate.....am spalato si am zis sa ii fac si niste poze....e si e poza q interioru k nu am mai avut timp....si app in leagatura q capacele mie chiar imi plac.....ms pt sfaturi si mai astept pareri........aq nu mai am spolerele pe ea k vine iarna:D
|
S-a umplut site-ul asta de habarnavisti.......inainte sa postezi mai uita-te si u un pic pe ici pe colo si apoi ...pune poze cu cazanul tau cu beculete si nike-uri ce draq umpleti paginile aiure si asta nu e numai pt tine ci pt toti care au dacii stock si urate!!!!!
|
pai omu o cerut pareri sa stie ce sa-shi faca la masina si de ce sa scape de pe masina,altzii si-o modificat masina dupa parerile membriilor:!:
|
si appp pt toti 'smecheri k yntisar' sunt nou pe aici si imi plc mult de tot sa arate bn masinutza mea nu sa o badjocoreasca alti...mai intai sa se uite la a lui si dupaia sa comenteze.....ms...si la anisori mei:D 18 ....mai am de invatat:D ms prietenilor pt sfaturi...am sa mai scot din abtipilduri....
|
Dsw_adx
8 Attachment(s)
am mai pus cateva poze mai vechii...ce parere aveti
|
masoara-ti cuvintele,ca sunt multi pe aici care au facut cate ceva la masinile lor,si isi permit sa comenteze!...dupa parerea mea...masina se incadreaza la categoria kitch tuning!..dc? ptr ca este plina de lucruri inutile! :) ...si e urata:lol:
|
ms de parere dar care anumite lucruri inutile sunt k sa stiu sa le dau jos sau sa ii fac ceva k daia am pus masina aici...
|
capacele,''pleoapele'' de pe faruri,banda izolatoare pusa pe capota motor si portbagaj,oglinzi etc ,benzile de pe spoilere si stopuri......deci cat mai simpla :) si curata
|
ms mul pt sfaturi...o sa incep sa mai dau jos din ele....asa imi plc;)
|
daca tie iti place asa nu scoate nimic de pe ea.fiecare cu gusturile lui.poate sunt oameni carora le plac chestii dastea,dar sa nu incepi cu laude si harfe de cunoscator.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2025 4Tuning