![]() |
Brabus Maybach 57 SV12 S
13 Attachment(s)
Brabus Maybach 57 SV12 S Fotografii:"Brabus Maybach 57 SV12 S Biturbo a stabilit un record de viteza de 330, 6 km/h pe circuitul de la Nardo (Italia). Brabus adauga la colectia sa de recorduri auto si aceasta performanta, obtinuta cu un Maybach propulsat de un motor de 720 CP. Maybach Brabus e cel mai rapid si exclusivist sedan de lux din lume. |
Re: Brabus Maybach 57 SV12 S
aualeu...astia chiar nu glumesc...:O
|
Ce va mirati asa? ;)
Doar e...BRABUS! |
Quote:
Masina e fantastica, mai ales daca luam in calcul si masa uriasa pe care o are. |
jiji are maybach 62 (daca nu ma insel acum are 62S) asa ca nu mai confundati masina lui cu 57..
|
Doamne Dumnezeule ce faci cu oamenii astia de la Brabus de sunt asa de dementialiiii....prea mortal
|
HYHYHY sai vad amu pe estia cu Lambo ,ferari sau ce masini super sport or mai fii sa treaca un dita mai animalu pe langa iei la 300 si ceva de km h :))) prea tare , nu imi aduce si mie mos craciun o unitate dinasta :D
|
urata rau, slabuta si la optionale, cine si-ar dori asa ceva :-)
|
Cine are bani sa isi cumpere asa ceva cred k are in garajul de acasa si "jucarii" pentru viteza, parerea mea este k ar fi trebuit sa ii puna piscina, heliopad, fantana de sampanie :p .. nu motor mai puternic, f tare Maybachu in general dar cred k Phantomu e peste el din toate pct de vedere (poate la optiuni sa fie mai slabut k nu am vazut sa aiba chiar asa 7000 de butoane cum au M in spate tastaturi peste tastaturi). oricum tare masina
|
cred k e inspaimantator sa vezi cum trece pe langa tine un tanc la 330km/h :shock:
|
mda:???: interesant,dar ROLLS va fi intotdeauna o masina nobila fatza d asta
|
oricum, tot ca un dric arata, pt mine zic
|
Quote:
oricum gusturile sunt impartite! oricum o capodopora...la un maybach nu conteaza asa mult ca are 400-500...cp ci savurezi fiecare km facut, chiar daca merge cu 50km/h! |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
chiar vad din exterior ca scaunele stiu sa faca masaj :lol:
apropo, sa traga cineva perdelele sa nu se mai vada "hi-tech-ul" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning