![]() |
Test de inteligenta
|
Re: Test de inteligenta
Numai poooooooooooooooooooooooooot de ras. :lol:
|
saracele :)
daca nu le intereseaza fenomenul? ce, voi stiti care e baza pentru machiaj, sau cum se da rimelul pe gene? sa fim seriosi, fiecare cu ce-l intereseaza oricum, e tare dialogul :) |
Quote:
Ele folosesc masinile si ar trebui sa stie ce au sub fund. ;) |
OMG!!!... am primit si eu linkul ieri.... am ras cu lacrimi :D ....
Uite cum cateva specimene ne fac de ras :no: si mai sunt si mandre de prostia lor... :arrow: acum vedeti de ce sunt eu anti-feminista? :rolleyes2 Uneori cand vad atata prostie din partea femeilor mi se face rusine mie... |
deci eu sper ca aia care intreaba daca oglinda din dreapta nu e pusa acolo pentru pasager e la misto :))))))))) inca sper =)))))
|
Eu zic ca speri degeaba. :lol:
|
Nu pot sa cred ca l-a pus cineva aici:rolleyes2 Eu l-am vazut acum cateva zile si am sperat sa nu-l mai vada nimeni niciodata:sad:
Chiar nu am ce comenta...sincer..n-am putut sa rad cum a facut-o toata lumea..E cam penibil...:rolleyes2 :idea: :idea: |
io zic,sa blestemati soturile cucoanelor,ca dau pe mana lor masini ,fara sa se gindeasca ce fac!!!:D :D :D
ele sunt prea proaste sa isi deie seama ca asta nu e normal!!!idiot e barbatul de linga ea,care nu e capabil sa ii zica,mah esti o capra idioata,stai la birou si umbla cu taxiu' mentionez inca o data punctul meu de vedere : NU AR TREBUI SA AIBA TOATA LUMEA PERMIS DE CONDUCERE!!! (fie barbat,fie femeie) |
Quote:
|
chiar asa..eu mi-as face cont sa spun BA VOI SUNTETI ASA BATUTE IN CAP? =))) vai de mama lor
|
Quote:
nu s-a descurcat femeia .si i-a dat sofer..., acum ajunge repede la orice destinatie, si inainte ajungea repede numai la Politie ;) |
Corect!!! :D:D:D
|
sunteti prea rai...
repet, nu toata lumea trebuie sa stie ce si cum e cu masinile astea... ele trebuie sa se deplaseze din punctul x in punctul y, si atat.... nu trebuie sa ai pretentii de la ele, si ele nu trebuie sa aiba pretentii de la viata, sunt si ele un fel de plante coafate, si exista domestice pe langa casa omului... |
Quote:
Ce bun ai fost tu aleks =)) :lol: :peace: Srry pt OFF:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning