![]() |
Comentarii la poze :)
acum sa va aud...yo tot ce pot sa zic e ca blonda aia de la standul Maniac era dementziala :)printre primele poze parca..
|
Re: Comentarii la poze :)
Quote:
|
si brusc 3/4 din Romania se muta la Brasov ..... :lol:
|
pt aia m`as muta...femeie buna de tinut in casa..nu in spatele tigaii cu cartofi ci in dormitor
|
mah cele mai pi2d3 de femei mi s-au parut:cea de la rx-8....femeie adevarata...frumoasa,buna,cum vretzi voi...
shi apoi cele care au fost la 300zx dar mai ales pisi.imi spusese cinvea k s-a facut shi mai shi decat era inainte....nu l-am crezut..pana acum.(pisi a avut sambata o fustitza neagra iar duminica una alba semi-transparenta)(sta in drumul taberei) |
deci blonda de la maniac...tot respectu a facut super show a fost cea mai frumoasa dupa mine...nu zic ca nu au fost toate frumoase dar acea avea nush un sharm aparte ceva asa frumos in ea care merita incercat...si crede-ma blowwind ca daca se dadea la mine nush ce faceam ori bagam capu in pamant ori o incingeam la un streptease...nu am fost pus in acea situatzie...dar am facut o poza tot cu o fata de la maniac care cred ca mi-a furat mintea numai la ea la gandesc am poza cu mine si cu ea pe desktop pe messenger pe unde nu o mai am nush ce am m-am indragostit da aveam si d c sa ma indragostesc...in rest respect...!si daca e brashveanca vreau si eu sa ma duc pe la ea pe acasa da cine stie ce dulap o avea in dormitor...! :roll: :D
|
1 Attachment(s)
loool..madskils...vb pe yahoo :Dcat despre aia de la RX=8 i`am facut o poza mishto :D ...orlando....yo nu cautam motive ca sa mai trec pe la standul maniac....faza e ca avea deja langa ea un dulap intr`un tricou portocaliu :)) si pana mea..batea ala la mine ca la fasole :D
|
ala mare:))))..e fotomodel...n-are nici o legatura cu scandalurile..iti garantez eu.....
|
Re:
Quote:
|
riscu meseriei
ma da dc tre sa ne ofticam noi asa...pe bune am plecat o oftica de acolo ca stitzi voi dar mi-a placut ca au stat balerinele pe acolo se plimbau mancaleash fustitzele lor...eu cand am fost sambata nu era dulapu poate statea la ghe shase...stiu eu...! in orice caz nush daca e cineva sa nu o fi placut...avea un zambet...! :shock: |
1 Attachment(s)
pisi...in nu arata ea ajea bine in poze///:(/sta aproape de capatu' lu' 90.mai multe nu potzi sa-ti spun 8)
|
offff mey orlando...macar nu`mi mai adu aminte :)) ca mor aici :D
|
mie imi zici ca poza de mai jos m-a marcat sentimental pe cuv meu de onoare...deci m-am indragostit in pui mei pe cuv meu de onoare daca numai la ea ma gandesc ce drq pubertatea drq :chainsaw:
|
1 Attachment(s)
o iubesc!
|
bai animalelor .. voi v`ati dus sa ... va uitatzi la femei .. :) huaa .... rushine sa va fie .. am vazut si eu super femei ... super show la standul 4 tuning .. multumim lui bogdan care ne`a dat pontu .. o sa va pune si noi nishte file si poze ..
PS .. am luat si nishte numere de telefon de la gagici .. cineva interesat :) ... de la tipele alea 2 din fatza .. alea in albastru transparent :P ... multumim lu iulica :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning